Karterikaitsed

Tonnised ja nende mured
Vasta
Credo

Eile õhtul auto all aknapesu paagi voolikuid tagasi kruttides pidin alt kaitseid maha kiskuma. Eriti ilus see pilt muidugi polnud ja eks aastad on oma töö teinud (kinnitusaugud suureks veninud, mingid asjad puudu jms.). Kas keegi on lasknud oma Saabile alla panna neid vidinasi, mida Ravolar pakub?
Aastat 5 tagasi lasin Alfale küll selle triki teha ja täitsa töötas...
faca

Ise panin eelmine aasta madaldusega Fordile ja ei töötanud - kuna auto oli madal siis Ravolari oma süüakse jää poolt ära - põrutuste vastu aitas küll. Samas nii kõrge autoga nagu Saab ei tohiks probleeme olla.
Nüüd otsiks isegi head pakkumist "paksust alumiiniumist tolmukaitsele" või midagi sarnast...
Credo

ametlikult nad tonnisele karterikaitset ei paku. mitteametlikult ise leiutades on see võimalik sinna saada. entusiasm langes.
teager

Varasem kogemus on Vihuri Autoga seoses Alfadega - igasuguseid erikujulis kaitseid on kliendid lasknud seal teha. Odav see pole, ca 300€ pead arvestama, aga siis selle kaitsega võid ka üle kivide ja kändude ronida. Valmis pole midagi, iga kaitse tehakse auto järgi.

EDIT: Ja ma ei saa, pean ikka norima :D "Karterikaitsmed" Mitme amprist sul vaja on? :D

terv, teager
suvekas

No mina lasin teha/paigaldada Viimsis Konesko autos ja sain 250€ eest oma 9-5le alumiiniumist asjaliku asja, mis kaitseb ka põrutuste eest. Eks mu niigi madal auto, läks tänu sellele veel madalamaks aga kui norm. teedel sõita, siis peaks ju 8cm kliirensist piisama:)
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Vasta