Talvekokkutulek??

Ühised tegemised
Vasta
Kasutaja avatar
Chipy

OT, aga ma ei saa ütlemata jätta kohe mitte kuidagi... krt, mul ajab see jutt üliõpilaste vaesusest lihtsalt sita keema. TTÜ parkla on selliseid autosid täis et kuku pikali, TÜ ja peda ümbrus samamoodi, pidudel käiakse kallites klubides kus sissepääs on vähemalt 100.- ja ega seal vähema eest juua ei saa. Miski pärast meenub mulle ameerika termin selliste inimeste kohta - nigga rich - kalli auto ostis, aga bensu jaoks enam raha ei ole. Kindlasti on ka neid, kes ei priiska oma tudengieluga ja miskipärast on neidki näha jälle mõnusates lokaalides vahest õlut libistamas. ühesõnaga mis tahtsin öelda on see, et noored võiksid omale mingidki prioriteedid paika panna. Ärge nüüd vana inimest maasse lööge aga ma lihtsalt pidin selle ära ütlema:)

PS no offence CP, nothing personal
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tegelikult on meilgi ütlemine, et pole rikkamat inimest, kui üliõpilane..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Factor

Algselt postitas: Chipy
Miski pärast meenub mulle ameerika termin selliste inimeste kohta - nigga rich - kalli auto ostis, aga bensu jaoks enam raha ei ole.
Selliseid on ka Eesti VÄGA palju, uhke kurvaslimne Mersu pe***e all kuid rääkimata söögirahast ei jaksa kütust osta, kuna vaja autoliising tasuda.
PS! ärge jah lööma hakake, kuid palju on sellise teguviisiga toimetavaid üliõpilasi.
Elav näide oli mul koolikaaslane, mina sõitsin 86a. Mazda 626-ga, rõhutan, et sõitsin, kui tarvis. Koolikaaslasel oli soetatud 3liitrine Oopel Senaator, mis oli väljast kena OZ valukate, Hirmsheri spoileri ringiga ja loomulikult kõrvulukustava audioga jne. Kuid kapotiall lagunes koguaeg, kaitsmeplokk täiesti mahapõlenud ja seepärast rippusid kaitsmed juhtme otsas, millest ka suuri probleeme oli. Ja aina tampis raha auto välimuse alla. Samas kapotialla investeeringud 0.- EEK. Kui kuskile minna vaja oli, siis ei saanud, kuna polnud kütuseraha. Vaid selle asemel oli vaja autole siniste LED-itega klaasipesu pihusteid jne....
Ühesõnaga on ka selliseid väga palju.
PS! jutt on mõeldud üldistavas pildis!
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: NO FEAR
Tegelt mõtlesin ma praegu siin isekeskis, et praegu oleks maksu suuruseks 200.-. Ja see, et kui panna nimi kirja ja pärast öeldakse, et ei tule, siis raha tagasi ei saa, see läheb kõik ühisesse katlasse. Kui meil tuleb puudu, siis annan ma seda aegsasti teada ja palun kokkutulekule natuke juurde võtta...loodan aga, et nii ei lähe ja ongi äge!:beer:
Võib ka äkki nii teha, et kes kiirelt ära maksab, saab kahe sotiga kes venib see maksab kolm....:P Samas on see paha variant neile, kes oma plaane nii pikalt ette ei saa teha. Variant siis ka registreerumise kuupäeva vaadata. Kui inimene end kirja pani aga selgus saabub hiljem siis läheb ikkagi regimiskuupäeva järgse tasuga...
Aga kui see liigseks keemia ja raamatupidamise seguks läheb siis pole loomulikult vaja nii teha...

Ise tegin selle ülekande ära...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
roomlane

Hääletamise all mõtlesin seda, et kui Tartust veel keegi saabiga sinna poole liigub, et siis võtab vaesed üliõpilased ka peale. Sügisel Pärnu poole vist liiguti sedasi?
55581286
copypaste

Kuri kahtlus, et olen siin ainuke üliõpilane :)
Teie üldistuste tagasi lükkamiseks ütlen seda, et kuigi juhin Saabi, ei oma seda ;)
Sõidab see auto ainult siis kui jõuab kütet sisse osta... tuul peab ikka auto alt läbi käima muidu närib roosteuss ta ära ;)
Austusest ja Saabi armastusest ajan selle summa pikemas perspektiivis kokku kuid ei saa kindlalt lubada, et see raha näiteks paranduseks hoopiski ei kulu :D
Ärge olge nii pealiskaudes palun ;)
Siinkohal küsiks ka uue küsimuse - kuna ma kindlat JAH sõna ei saa ütleda, kas oleks ka võimalik raha kohapeal maksta?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Alati on saanud...miks siis mitte ka seekord, või mis, No Fear?
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

arvan küll, et saab ikka...miks ei saa;)

lugu lihtsalt järgmine, et mulle tehakse arve jaanuari alguses ja selle pean ma lihtsalt omast taskust ära maksma...selleks finantse on, see ei ole nagu üldse probleem, pärast aga võib juhtuda selline lugu, et ei tulegi miskit välja, see on nagu tobe värk, aga kui kindlalt tulete siis saab ka kohapeal maksta...muidu läheb musta nimekirja saabilistis ja siis ei tahaks ma küll selle inimese nahas olla:gun:

saame siis hakkama!

lihtsalt jutu jätkuks...kus auto on hea ja muu asja jaoks nagu raha napib...
tulles täna metsast läksin tankima ja kõrval tankis üks päris korralik vist oli audi äkki ilus, sile, valukad ja tümakas oli ülihea:love:isegi välja oli kuulda:evil:
kui ma siis aga tšekki võtma läksin, võtsin ma ka tema tšeki, sest kulusi on ju vaja...ja see oli siis 25 krooni eest tankinud:freak:krt, aru ma ei taipa...
Kasutaja avatar
Garu

25 krooni eest? Selle eest ei saa kahte liitritki ju.
Kasutaja avatar
Garu

Panin ennast ka kirja aga tulekus väga kindel veel pole. Igatahes annan endast parima et kohale tulla ja kaasa ka kohale vedada.

P.S Mina ka vana skaut, oleks kurb saabikute kokkutulekust skautide pesas kõrvale jääda. Pole küll väga ammu aktiivselt skautlusega enam tegelenud aga sellegipoolest sa roomlane peaks mind mäletama. Ja ma usun et sa mäeltad ka mu elukaaslast kes juhtumisi su kooliõde oli :)
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Hei! Arvatavasti mina koos enda 900-ga +1 tulen, kuid regama veel ei hakka, sest pole veel 100% kindel. Et annan endast kõik, et SAABI-raffaga tuttavaks saada.
roomlane

Nonii, minu jaoks läheb asi järjest huvitavamaks. Garu'st tahaks küll kuulda. Sellele kokkutulekule kahjuks siiski tulla ei saa... Samal päeval kolmes kohas lihtsalt ei jõua olla.
55581286
Kasutaja avatar
Chipy

no ma teen asja veel huvitavamaks - on lootust ilusatele temaatilistele auhindadele ;)
Muidugi kui on mingeid variante korraldada võistlusi või muud paremuse selgitamise viise... :P
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

üks kena vahepala, mis sobib ülihästi siia teemasse...

1. detsember
To: Kõigile kaastöötajatele

Mul on hea meel teatada, et meie firma jõulupidu toimub 20. detsembril
Argentiina grillrestoranis. Meeleolu loomiseks on ruumid dekoreeritud ja
väike bänd mängib jõulumeloodiaid. Jõuluvana kehastab meie firma
juhataja. Töötajad võivad üksteisele kinke teha, kusjuures kinkide
väärtus ei tohiks ületada 200 krooni.
Ma soovin Teile ja teie peredele rahulikku advendiaega.

Tiina Tihane
Personialiosakonna juhataja
-------------------------------------

2. detsember

Tähelepanu! Eilne teade ei olnud mitte mingil juhul mõeldud meie
moslemitest kolleegide seltskonnast isoleerimiseks. Me teame, et nende
pühad meie omadega ei kattu ning seepärast nimetame meie kohtumist
siitpeale aastalõpupeoks. Samuti jäävad ära kuusk, jõuluvana ja
jõulumuusika.

Tiina Tihane

3. detsember

Mulle on saabunud vihje anonüümsete alkohoolikute liikmelt, milles
nõutakse "kuiva" lauda. Mul on hea meel sellele soovile vastu tulla,
kuid tuletan meelde, et anonüümsus pole enam garanteeritud. Lisaks jääb
finantsosakonna vahelesekkumise tõttu ära kinkide jagamine, kuna 200
krooni olevat liiga palju raha.

Tiina Tihane

7. detsember

Mul õnnestus reserveerida kaalujälgijatele laud puhvetist võimalikult
kaugel ning rasedatele WC lähedale. Homod tohivad koos istuda ja lesbid
ei pea koos homodega istuma, vaid neil on eraldi laud. Loomulikult
saavad homod oma lauale lillekaunistused. Kas lõpuks rahul???

Tiina Tihane
Tuuleveski juhataja

9. detsember

Iseenesest mõistetavalt kaitseme me mittesuitsetajaid suitsetajate eest.
Me kas jagame saali paksu eesriidega kaheks või püsitame suitsetajatele
eraldi telgi.

Tiina Tihane
Personalivägistamisosakonna juhataja

10. detsember

Taimetoitlased! Teid ma veel ootasingi! Mul on täiesti savi, kas teile
sobib või mitte, aga me läheme grillrestorani!!! Minu pärast võite
20ndal kasvõi kuu peale lennata, et "surmagrillist" võimalikult kaugel
istuda. Vedage ennast salatibaari ja närige tomateid! Muideks, tomatitel
on kah tunded ja nad karjuvad, kui neid katki lõigatakse. Ma olen neid
karjumas kuulnud!!!!!!
Soovin Teile kõigile näruseid jõule, jooge ennast täis ja kärvake!!!!!!!!

Mõrd kolmandalt korruselt

14. detsember

Soovin kõigi nimel proua Tihasele kiiret taastumist. Palun toetage mind
ja saatke sanatooriumisse kaarte paranemissoovidega.
Juhatus otsustas meie peo 20. detsembril ära jätta. Selle asemel saavad
töötajad tasustatud vaba päeva.

Toomas Kask
Personialiosakonna juhataja KT

ilusat saabuvat nädalavahetust
nf
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kena tekst, naera surnuks :D:D:D. Algus on paljulubav :D
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

No nii!

Aeg muudkui lendab ja ikka ja jälle olen ma vaadanud seda nimekirja, kuhu on end kirja pannud tulijad...
Nagu ma aru saan on kindlaid tulijaid "juba" 16.

Selle alusel on iga inimese pealt maks 500.-
Nii et hoogsamalt seltsimehed:poke:

Ja ülekande on teostatud VAID -CYBER-!
Nastix

Asi ilmselt selles ongi, et osalustasu on tänu inimeste arvule kõikuv. Seetõttu kannakski osalustasu sulle siis üle, kui kindel summa teada on. Praegune 500 eegune osalustasu on khm...khm...
Aga äkki sa ütled, milliseks kuupäevaks peaks raha laekunud olema ?
Kasutaja avatar
Märt

Kannan üle kohe palgapäeval, ehk siis 3ndal jaanuaril. Kasvõi 500.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Hommik!

Minu pangakonto on siis teile avatud...nr hansas on

1102785507
Kaido Kivisild
Seletus: foorumlase nimi ja talvekas vms.

Tegelt mõtlesin ma praegu siin isekeskis, et praegu oleks maksu suuruseks 200.-. Ja see, et kui panna nimi kirja ja pärast öeldakse, et ei tule, siis raha tagasi ei saa, see läheb kõik ühisesse katlasse. Kui meil tuleb puudu, siis annan ma seda aegsasti teada ja palun kokkutulekule natuke juurde võtta...loodan aga, et nii ei lähe ja ongi äge!:beer:
Summa on öeldud, pangakonto on antud, milles küss. Ei muutu siin midagi ajas ja osalejates...
Pilt
Kasutaja avatar
MadMan

panin ennast kirja rahalises mõttes - hetkel üksi.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

praegast on maksnud cyber ja MadMan...ma ise vist kah! Upitaks teemat ja küsin, et ongi kõik tulijad juba koos we?

aru ma ei taipa. kas rohkem polegi tulijaid või???????

asi selles, et jaanuari alguses pean ma maksma ära arve antud kohta ja kui meid nii vähe kokku ikka tuleb, mis siis viga!!!

adminnid, nüüd tehke ka teie lärmi:gun:
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Mina ootan palgapäeva :) Kuid kui tõesti praegu 3 tulijat maksnud, siis teeb see üritus miski kõva papi per kärss. Paneks siis miski deadline paika, et siis asi lukku ja näeb kas asjal on mõtet või ei. Samuti siis saab ligikaudse summa teada mida peaks maksma. Ise tulen kaksi ning topelt koorem kanda. Nii et üle 300eeq per nägu ei tahaks nagu maksta. Et võiks oodata tulevase palga ära rahval ja siis näiteks 10. kuupäeval asi lukku, siis saab teada palju pappi vaja juurde.
Factor

Eeldatavasti jääb kokkutulek 28 jaanuar 2006!
No selleni kuuaega veel... usun, et regajaid tuleb kindlasti rohkem mõniaeg enne 28.ndat. Sama teen isegi, hirmsasti tahaks tulla, kuid veel ei tea, kas ajad klapivad, teada on vaid see, et jaanuari lõpupoole pean ma korra Hollandimaale minema. Kuid veel ei tea kuupäeva, seega ei julge regada.
Arvan, et ma pole ainus, kes lihtsalt ei tea, mis ta sellel kuupäeval veel teeb/tegema peab!:wall:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: wilddog
Paneks siis miski deadline paika, et siis asi lukku ja näeb kas asjal on mõtet või ei. Samuti siis saab ligikaudse summa teada mida peaks maksma. Ise tulen kaksi ning topelt koorem kanda. Nii et üle 300eeq per nägu ei tahaks nagu maksta.
Nii summa (mis paljudele põhiargumendiks on) kui kuupäev on juba ammu maha karjutud. Aeg on tegutseda!! Varsti on kuu aega sellest, kui No Fear kontonumbri ja summa maha karjus. (vaadake selle teema kolmanda lehekülje viimast postitust või minu tsiteeringut siin, (hetke) viimasel leheküljel)
Pilt
andreas

Mina oleks hea meelega tulija. Samas ma ei saa praegu kindlat jahhi öelda ega hakka end regama. Kakssada raha ikka leiab kuskilt.
Kindlalt oskaks öelda v.o. kuskil pärast 10 Jaanuarit.

Ma arvan, et paljud on veel kahevahel. Ehk kuskil uuel aastal, kui pidustused läbi, hakkavad inimesed ka edasisi plaane konkretiseerima. Ärge heitke meelt ;)
Vasta