Praegu tuleb mu 2 liitrisel vaevu mingi elu sisse alles kusagil 2200 pöörde kandis või nii. Arusaadav, et see ongi neljaklapilisele ja võrdlemisi väikse kubaruutiga bensumootorile iseloomulik, aga kui on olemas võimalusi seda kasvõi natukene parandada, siis oleks huvitav kuulda mil moel.
Niimoodi tavapäraselt linnas sõites tundub Saab 2,2 liitrine 92kw diisel minu 160kw'sest bensukast palju särtsakam ja tarmukam olevat, aga no muidugi kui ma oma bensukal lasen 3000 pööret saavutada ja turbot vilisitada, siis rebib korralikult. Aga ei tahaks ju kogu aeg selliste pööretega sõita. Seega kui kuskil on kohe ja praegu jõudu vaja, siis on see võimatu, tuleb käik alla lapata ja niiöelda "peenestada".
Ootama jääda millal 1500-st pöördest lõpuks 2 ja pool tuhat saab, läheb liiga kaua aega ja see pole variant.
Alla turbo "tööle hakkamise" pööretel tundub see 2.0 bensukas nagu mingi hädine 1.8 60kw Audi 80 või midagi taolist, mitte mingit särtsakust ei ole.
Bi-turbo on kindlasti üks asi, mis teevad bensuturbokatel madala otsa vägagi väänderikkaks, aga no seda päris leiutama ei hakka.

Aga mis võiksid olla need reaalsemad ja kõnealla tulevamad võimalused, parandamaks bensukal seda madalat otsa? Palju mugavam oleks sõita siis kui ka "enne turbot" siiski mingi inimlik jõuvaru sellel autol oleks.