9-5 rooliloks
Roolis oli väike loks sees. VM-is üteldi, et asi ohtlik ei ole ja parandamiseks tuleks enamus roolisüsteemist välja vahetada(kahjuks ei jäänud meelde mis täpselt), varuosade hind 16000.-. Nüüd kõrvaldati VM-is mootoril otsakaane leke, võeti mootor korra välja ja pärast tehti ka silladiagnostika. Rooliloks on kadunud. Kinldlasti ei vahetanud nad midagi välja, sest lisaarvet ma ei saanud. Mis rooliloksu üldse põhustab? Mida seal silladiagnostikas tehakse? Oskab keegi kommenteerida?
9-5 roolisüsteem on tänaseni ainus,mis probleeme pole valmistanud antud mudelil(va. pump).
Iisaku tsitaat:
Roolisamba polt keerati lihtsalt korralikumalt kinni.
Nii lihtne see oligi:wise:
Üks variant,kuigi levinum on alumise roolikardaani poldi pingutamine.
Iisaku tsitaat:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Loomulikult võib,kuigi 9-5`l oleks see suht haruldane häda. 2 roolivarrast,2 rooliotsa, kardaanid,nuudid jne. Võimalikke loksujaid on mitmeid.
:freak::wtf: Teeninduse loterii-allegriiAlgselt postitas: stereo
Roolis oli väike loks sees. VM-is üteldi, et asi ohtlik ei ole ja parandamiseks tuleks enamus roolisüsteemist välja vahetada. Nüüd kõrvaldati VM-is mootoril otsakaane leke, võeti mootor korra välja ja pärast tehti ka silladiagnostika. Rooliloks on kadunud. Kinldlasti ei vahetanud nad midagi välja, sest lisaarvet ma ei saanud.

Nende loksudega on tihti nii,et kuni pole kõike pulkadeks võtnud,seni ainult oletad kogemuste põhjal(alati ei tepsi need sisetunded). Näiteks klassiku šarniiriloksu(4 šarniiri) 90% juhtudest muud moodi ei tuvastagi.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: Trionic
Näiteks klassiku šarniiriloksu(4 šarniiri) 90% juhtudest muud moodi ei tuvastagi.
jah, nii see on ka 96 puhul. kui ikka lahti ei võta, siis aru ei saa
muidugi vahest on ylevaatuspunktis ikka paljukordse liigutamisega/loksutamisega kah leitud. aga see pole kindla peale minek
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

nonii, mure siis selline et tulin täna hommikul raplast Tartu ja mingi 20 km enne tartut selline roolivibratsioon sisse, et jube, vaikselt sai tartu longitud, Järsult nagu kisub rooli paremale, nagu haakuks kuhugi taha kinni see rool. Roolist muidu juba ammu käivad keerates sellised nõksud läbi, et kas nüüd on suht kindel laks et latt on põhimõtteliselt täiesti kutu? kuhu võiks ma minna Tartusse kindlalt diagnoosi asjale panema? ainus võimalus Carring?
Ette tänades Sven87
Ette tänades Sven87
-
Mina ise käin enda omaga küll kogu aeg seal...aga on teatud asjad mida ma neil seal teha ei laseks ...igaks juhuks, vaid pigem läheksin tallinnasse spetside juurde. Aga ma usun et sinu selle vibramure lahendavad nad küll carringus ära. Kui täna lähed siis äkki kohtume seal
mul vaja otsida ülesse, et mis mul tagasillas kolksub...

Alusta lihtsamast ja tutvu rehvide seisukorraga.Järsku tekkiv tugev vibra eeldab kõverat rehvi.
Mul muidu aasta sõitnud talve rehvid all, aga millegi präast keskelt tahavad kuluda ja ääred on normaalsed (esimesed), rõhk on normis, ja nii mõlemad esi rehvid, eks ma panen siis esi rehvid taha ja tagumised ette, vaatan mis teeb
Tervist härrased! Mure roolis väike loks.Pingutaks roolikardaani alumist polti,kui teaks täpset asukohta.Roolisamba polt kinni.Puksid on korras.Tore oleks pilt vöi juhend selle kohta Ette tänades!
Iisaku tsitaat:
Iisaku tsitaat:
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Mine mööda roolisammast ... kuskilt pedaalide tagant leiad selle kardaani poldi