Idioodlik loba võiks sellele jurale nimeks panna!!
SAAB vs. BMW vennad
Kas selliseks on saamas meie armas saabnet??:wall:
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Kunagi omasin mosse 403 liikurit,sellele sai viilitud 408 kone vahele sätitud ja kõik 08 vennad jäid mokk töllakil järgi vahtima.Siis tekitasin 06 lada,kuhu sai
Vihuris järele aidatud süda vahele,see oli juba päris huvitav.Siis jäin kroonilisse saabitõppe ja neid kogunes hulgem,kuni leidsin ühe puuduva WG-ta B-mootoriga 900(hr.vanasaab sai hiljem selle enda kaela peale).Kujutate ise ette,kuidas liigub Saab,kui puudub cut off ja WG:headbang::headbang: .
Ükskord võtsin pässast hääletajad tibid peale.Laagris lasin labida põhja-
Peoleo kõrval mootor sõna otseses mõttes plahvatas-nii plokk,kui plokikaan olid pöidlajämedusi auke täis,kolvid sulanud.
Siis jälle mõned vabalthingavad,siis Cyberi praegune.
Hing ei andnud rahu ja oskusi tuli juurde.Sai hangitud vrakk tonnine,milest kasvas välja VT.Selle imelise masinaga polnud lõpuks enam midagi kellegile tarvis olnud tõestada,va.saksas,kus isegi VT pidevalt paljudele jalgu jäi.
Ristmikel debiilikutega VT-ga võistelda ei saanud,sest kummid põlesid,aga
kui juba liikuma said,siis............
Praegu ajasin taga luksust ja tehnilist täiuslikkust(millega kaasnesid ka võimsusenäitajad) ja välimus pidi olema mittemidagiütlev.Sain natuke liiga palju korraga kõike seda
veidi OT sai jutt.
Vihuris järele aidatud süda vahele,see oli juba päris huvitav.Siis jäin kroonilisse saabitõppe ja neid kogunes hulgem,kuni leidsin ühe puuduva WG-ta B-mootoriga 900(hr.vanasaab sai hiljem selle enda kaela peale).Kujutate ise ette,kuidas liigub Saab,kui puudub cut off ja WG:headbang::headbang: .
Ükskord võtsin pässast hääletajad tibid peale.Laagris lasin labida põhja-
Peoleo kõrval mootor sõna otseses mõttes plahvatas-nii plokk,kui plokikaan olid pöidlajämedusi auke täis,kolvid sulanud.
Siis jälle mõned vabalthingavad,siis Cyberi praegune.
Hing ei andnud rahu ja oskusi tuli juurde.Sai hangitud vrakk tonnine,milest kasvas välja VT.Selle imelise masinaga polnud lõpuks enam midagi kellegile tarvis olnud tõestada,va.saksas,kus isegi VT pidevalt paljudele jalgu jäi.
Ristmikel debiilikutega VT-ga võistelda ei saanud,sest kummid põlesid,aga
kui juba liikuma said,siis............

Praegu ajasin taga luksust ja tehnilist täiuslikkust(millega kaasnesid ka võimsusenäitajad) ja välimus pidi olema mittemidagiütlev.Sain natuke liiga palju korraga kõike seda
veidi OT sai jutt.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Minu kaksikvend omab BMW530-t ja pean ütlema, et bemm on ikkagi kvaliteetauto ja kahju, et igasugused idioodid selle margi maine alla on tõmmanud. Aga see ei tähenda, et idioodid ei kasutaks ka teisi autosi... Oma turboclassiku kaotasin 2 aastat tagasi Mazda 626-ga kokkupõrkel, tuli kõrvaltänavalt täiega sisse ja nii õnnetult et mahakandmisele (aga mooto terve ja see mul praegu maal kuuri all). Ja oma esimese SAAB 99 kaotasin 1994 aastal kui 08 täiega külge tuli rismikul tema punase tule all... Aga kahjuks just bemmiga idioodid jäävad kõige rohkem silma... Olgem siis ise heaks eeskujuks ja ärme hakka iga rullnoka gaasitamise peale kah lollusi tegema! See minu arust parim, mis teha saame....
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Enne neid meeldis isegi mulle kunagi bmw.
Njah, mulle meeldib siiamaani. Pemm on tõesti hea auto. Üks põhjus (suhteliselt oluline), miks ma autot otsides Saabi kasuks otsustasin, oli ärandamise statistika. Saabe varastatakse aastas vähem, kui pemme nädalas. Sain koos saabiga ka saabikiiksu. Olen oma valikuga rahul.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
omasin ka kunagi enne saabi bmw-d oli selline ilus kollane 3-ne ja noh ikka see rullnokkade oma. saabi sain samal ajal kui see bemari oli ning saabiga sõites tahtsin kohe bemarist välja karata, tegin siis selle korda ja puhtaks, värvisin veljed valgeks ja uuendasin väheke kollast värvi ning maha ma selle müüsingi. 1,8 -se mootoriga ja kahe uksega ning aastaks 83 vist oli. igatahes enam ma seda autot omada ei tahtnud, saab on aastast 86 ja vahe oli meeletu. bemari üle 140 -150 ei läinud ja oligi vsjoo. sain mingite vana audi 80 vendade käest veel pähe ning sellega oligi asi otsustatud.
enam iialgi ei osta ma endale bemarit. miks? sest esimene kogemus oli ülihalb ja tavaliselt on esmamulje määrav...
loomulikult ei räägi ma enam uutest mudelistest sellise vastikustundega sest aeg on edasi läinud ja autod on muutunud. tuttaval on praegast miski 90 alguse 3-ne bmw ning sellega sõites tunnen ennast kui kirstus. asi on hoopis teine miskite 500 ja 700 seerialiste masinatega. praegugi on üks plakat tutika 7 seeria bemari poster poisi toa seinal ning ta veel räägib mulle, et tahaks seda autot.
opeli reklaam tuleb kohe meelde...see on sulle kingituseks...kätte saab 18 aasta pärast:)
enam iialgi ei osta ma endale bemarit. miks? sest esimene kogemus oli ülihalb ja tavaliselt on esmamulje määrav...
loomulikult ei räägi ma enam uutest mudelistest sellise vastikustundega sest aeg on edasi läinud ja autod on muutunud. tuttaval on praegast miski 90 alguse 3-ne bmw ning sellega sõites tunnen ennast kui kirstus. asi on hoopis teine miskite 500 ja 700 seerialiste masinatega. praegugi on üks plakat tutika 7 seeria bemari poster poisi toa seinal ning ta veel räägib mulle, et tahaks seda autot.
opeli reklaam tuleb kohe meelde...see on sulle kingituseks...kätte saab 18 aasta pärast:)
Oli ka enne saabi bmw ja ei ühtegi paha sõna ta kohta ei saa ega tahagi
öelda väga mugav vaikne ja jõuline , juhi keskond väaga mugav , oli küll
kolmene ( 325 ) kuid ruumi oli piisavalt ja oli ka mitmeid positiivseid külgi
võrrelduna saabiga , kuid saabi kasuks otsustasin lihtsalt midagi vähe
omanäolisemat ja olin sellesse marki viimased 10 aastat kiindund olnud ,
kuna läheb korda see ´aura ´ ja kogu kujunemis story ja see et skandinaaviast pärit ja tundub et andnud näpu saabisaatanale , kuid
bmw juurde tagasi tulles tahan öelda et seda marki autot omades oli mul
väga savi sellest mis keegi minust selle tõttu mõelda võiks ise olin rahul nagu nuud olen rahul oma saabiga
öelda väga mugav vaikne ja jõuline , juhi keskond väaga mugav , oli küll
kolmene ( 325 ) kuid ruumi oli piisavalt ja oli ka mitmeid positiivseid külgi
võrrelduna saabiga , kuid saabi kasuks otsustasin lihtsalt midagi vähe
omanäolisemat ja olin sellesse marki viimased 10 aastat kiindund olnud ,
kuna läheb korda see ´aura ´ ja kogu kujunemis story ja see et skandinaaviast pärit ja tundub et andnud näpu saabisaatanale , kuid
bmw juurde tagasi tulles tahan öelda et seda marki autot omades oli mul
väga savi sellest mis keegi minust selle tõttu mõelda võiks ise olin rahul nagu nuud olen rahul oma saabiga
Räägiks vast siin foorumis Saabidest rohkem-pemmimöla on terve net täis.
Saabidega seotud voodoo ja -abi