Paluks väiksest abi ainetöö tegemisel. Nimelt on kohustus teha "virtuaalne" ettevõtte ning läbi käia kõik sellega kaasnevad etapid. Siinkohal paluks teie abi turuuuringu läbiviimisel.
Vastata tuleks anonüümsele küsimustikule, mis asub aadressil http://www.585.pages.presego.com/ . Samal lehel on ka lühikokkuvõte ettevõttest ja pakutavast teenusest.
Ette tänades,
Jupats perega
Paluks abi seoses kooliga
Täitsin ka küsimustiku ära aga kuna paar asja ei olnud lahti seletatud siis arvestasin sealjuures sellist varjanti, mis mulle sobiks, et saaks ära vastatud.
Üks asi oli teenuse hind. Kuidas ma hindan teenuse hinda kui seda pole öeldud? Mõtlesin siis et näiteks 5 euri eest võtaks ratta päevaks kasutada ja sain asja ära hinnatud:)
Teine punkt oli teenuse kättesaadavus ja asukoht. Mõtlesin siis et kui ilma autota linna peaks sattuma siis tõenäoliselt rongiga ja mulle sobiv asukoht ratta laenutamiseks oleks sellisel juhul Balti jaam. Sellega sain selle küsimuse ka ära vastatud
Igatahes vahva mõte, et selline ettevõte luua.
Üks asi oli teenuse hind. Kuidas ma hindan teenuse hinda kui seda pole öeldud? Mõtlesin siis et näiteks 5 euri eest võtaks ratta päevaks kasutada ja sain asja ära hinnatud:)
Teine punkt oli teenuse kättesaadavus ja asukoht. Mõtlesin siis et kui ilma autota linna peaks sattuma siis tõenäoliselt rongiga ja mulle sobiv asukoht ratta laenutamiseks oleks sellisel juhul Balti jaam. Sellega sain selle küsimuse ka ära vastatud
Igatahes vahva mõte, et selline ettevõte luua.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Tänud kõigile, kes vastasid. Saime vajaliku koguse kätte esimese 2 tunniga. Nüüdseks oleme küsitluse juba sulgenud, kuna vastuste arv muutus üsna kosmiliseks. Sügav kummardus foorumirahva ees:notworthy: