lihtne küsimus - kuidas pääseb sisse - on keegi sellise probleemidga kokku puutunud?
esialgu üritaks lukke ja aknaid mitte purustada.
auto on 900ng 3d.
Algselt postitas: saabkyll
esialgu üritaks lukke ja aknaid mitte purustada.
auto on 900ng 3d.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Kuda nii kähku? Kas vana keeras luku katki v:freak:? Mingid endised pätid:poke:
Algselt postitas: Nastix
Kas ja kuidas kontrollis sinu omanikuõigust masinale ?
Algselt postitas: saabkyll
Lugu oli siis järgmine, tulin toast tegin puldist tagaluugi lahti ja kesklukku muidugi maha ei võtnud. hakkasin kaupa tagant sisse toppima ja et abi vaja ka teise käega, siis panin võtmekimbu pagassi põrandale (kusjuures koos oma teise auto võtmetega). Seejärel panin luugi kinni ja ...
![]()
Algselt postitas: NastixEnne avamist nõudis auto dokumente ja minu isikuttõendavat dokumenti ... nali!
Kui see nii on, siis lugu ju minu meelest masendav. Näidelda ja telefoninumbrile oskab igaüks vastata.
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: saabkyll
Lugu oli siis järgmine, tulin toast tegin puldist tagaluugi lahti ja kesklukku muidugi maha ei võtnud. hakkasin kaupa tagant sisse toppima ja et abi vaja ka teise käega, siis panin võtmekimbu pagassi põrandale (kusjuures koos oma teise auto võtmetega). Seejärel panin luugi kinni ja ...
![]()
Oi tean mis tunne see on. Ise ka samamoodi tõstsin tööjuurest asju pagassi ning väga kiire oli, noh kiire läks siis üle kui avastasin, et võtmed pagassis ning uksed lukus.
Õnneks olid kodus varuvõtmed koos puldiga ning lasin sõbral neile järgi minna. Ikkagi odavam kui lukumees või uus klaas![]()
Algselt postitas: IFF
Noh ma helistasin Saabi-Antile ka ning küsisin, et milline kõige odavam klaas on
Kuna tagumine ring on toon klaas siis ei osand ise kohe arvatagi
Nüüd kenasti teen alati koos pagassiga uksed lahti või siis enne tagaluugi avamist veendud, et võtmed on kenasti taskus oleksid.![]()
Nüüd saab ainult antsu peale näpuga näidata, et nii oinas on - minust saadakse aru, ma ni värske saabiomanik - ants raip on oma teadliku elu skannidega sõitnud
, mulle neid soovitanud ja tema nüüd ei tea kuidas asjasse käepäraste vahenditega sisse saab ...
Ja ants mulle veel kaks pilkut kah võlgu, ta ei uskunud, et kõik asjad terveks jäävad!
Tagantjärele asi naljakas ja mitte vähe!
Algselt postitas: IFF
Ohh see juba läheb OT aga tuli meelde, et kuskil pool tosinat aastat tagasi kui sai peetud oma esimesi sauna ja õlle õhtuidläks muidugi teemkas autod. Kuna tol ajal veel kellelgil enda autosid ei olnud (värsekd tudengid) siis rääkisime oma Isa autodest, et kellel ikka kui vinge masin papal on. Oh seda hämmingud ja jutuvadinat kui ma ütlesin, et mu esikal on Volvo 420 hobust ning turbodiisel.
Kõigepealt ei usutud kuid noh siis pärast aru saades, et jutt oli nn rekkast ehk Volvo FH12 420hpnad olid tiba nördinud. Minul olid igastahes lõbu naljalt kui nad mudelit üritasid arvata.
![]()