Auto õhupuhastaja osooniga

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

Pole autos kasutanud aga toas töötab küll. Samas võib see osooni hais hakata häirima, kuigi see pole väga tugev.

Asoo ja lõhnakuuske ma ka ei salli, parem autot puhtana hoida ja keemilises käia.
tanelkro

Kuidas sellist asja autos üldse kasutada?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mulle tundub pildilt, et torkad lihtsalt sigaretisüütajasse.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
tanelkro

Mulle tundub pildilt, et torkad lihtsalt sigaretisüütajasse.

Aa, tundub küll nii jah :)
ate
Saabiklubi liige

Tõenäoliselt ei kujuta see vidinas erilist ohtu tervisele aga lisan siia lihtsalt hariva info.
Osooni max lühiajaline piirnorm töökeskkonnas on 0,3 ppm (parts per million) ja pikaajaline piirnorm on 0,1 ppm.
Seda on päris vähe.
Allikas on RT.
pluggerxxx

Osoon on üldiselt inimesele mürgine gaas- kahjustab kopse, veresooni jne mis kiirendab muide kõiksugude materjalide oksüdeerumist..eg kummilõdvikud ja voolikud just tema pärast pragunema hakkavadki. Igasugu osoonigenraatorite müük on üldiselt sarnane meil nende "vee puhastajate" jne müügile, osades usa osariikides on ioniseerivate ühupuhastajate müük ka üldse ära keelatud.

Selline hiina pulk on muidugi ohutu :D ma julgen arvata et ta ei genereeri põhimõtteliselt mingit mõõdetavat osoonikogust, usa terviseameti igatahes on deklareerinud , et inimesele ohutu kogus on 0.05ppm-i (osaksest miljonist)...suuremad ioniseerivad õhupuhastajad genereerivad alla selle...samas on hoiatatud, et tegeliku kogust on raske mõõta ja seega tuleks igasugu mürgiste gaaside generaatorites tervise huvides hoiduda.
Edukalt puhastatakse osooniga tulekahjujärgselt hoonetest suitsuhaisu, kopitushaisu jne aga seal kasutatakse masinaid msi genereerivad nii 3000mg tunnis kasutades keemilisi meetodeid ja seal hoones oleks kohe väga ebasoovitatav viibida :nono:
Vasta