Peale nädalavahetust Riia teedel veendusin ka ise , et auto raputab ehk juba praegu liiga kõvasti , rääkimata 18" veljest. Kuid mõtted siiski mõlguvad ja ilmselt lükkan ostu kevadesse. Siiani olen külastanud VMi , kus sai ka tehtud 80 000 km hooldus ( 410 eurot

) Autoga on nüüdseks sõidetud ligi 7 000 km , 10 000 pealt võiks juba ideepoolest järgmise õlivahetuse teha? Sooviks et mootor ikka peaks , ja esimene samm selle eesmärgi saavutamiseks oleks loobuda neist absurdsetest long life õlivälpadest. Olen ka üritanud hoiduda liigsest kiirendamisest mitte ideaalselt töösooja mootoriga. Turbomootoritel on see vist turbo surm? Siiani pole veel ühegi probleemiga maadlema pidanud, loodan et see jääb ka nii tulevikus.
Kuna talvise lõbupillina kasutan Audi 80 Quattrot , siis on ka suur võimalus et Saab näeb meie kohutavaid rööpaid ja jää/lume segu vaid paar korda see talv , ehk hoiab see ka autot paremas korras.
Kuna mu kolleeg on ka siin foorumis aktiivne kasutaja , siis soovitas ta mul kohalike meeste juurde minna ka jõudu juurde otsima. 170 kw ja pea 100NM väänet kõlab ahvatlevana, aga kuna Audiga on 2100 eurone kastiremont veel liialt värskelt meeles , siis ei tahaks enam seda libedat teed kõndida. On see oht reaalne? Oma väikse teadmistepagasiga tean ka seda , et kui chippimisega rõhku juurde tekib , siis esimene asi oleks väljalase otsast lõpuni vabamaks teha, sest muidu tekib autol nn "kõhukinnisus" kus autol jõudu kõvasti , aga maha seda ei saa panna , sest suur osa jõust jääb torudesse kinni.
Ja nii edasi mõeldes loomulikult võiks ju õhku ka rohkem peale saada, ja samas oleks ju vaja ka autot jahutada paremini jne jne jne. Teate ju küll...
E: Ajaa , seda kah et , kus midagi autol tegema peaks? Niipalju kui lugenud olen siis Troost saab vist kõrgeima hinde ?