Käigukasti võimalik rike.
- Phazer
- Auto: 9000CS, 9000CSE, C4 A6 2.5TDI Quattro, Toyota Corolla Hybrid Active, CFORCE 520L
Tere. Autoks Saab 9000CS 2.0 110KW 1994a. Olen sõites täheldanud,et autole nagu juurde tekkind mingi kummaline heli,tuleb kuskilt eestotsast.Kahtlustasin,et kas rattalaager või kast.Heli kohapeal seistes ei ole kui auto käib,sõites aga tuleb ja mida suurem kiirus seda kiiremini kuidagi undab ka:D vahet pole kas käik sees või väljas,sidur lahutatud või üleval ja seda külma mootoriga.(Mingi 5km pikkuse sõiduga kaob see heli enam vähem ära)Käisin töökojas ära täna ja väideti,et laagrid korras ja kastis õli normis aga tõstuki peal ratast keerutades vabakäigul kostub kastist mingi raginat ja väideti,et kast minemas.On see tõenäoline kui käik väljas ja ratast keerutada õhus siis kastis midagi liigub üldse?
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Manuaal või automaat kast?
Laager tavaliselt alustab undamist 70+ km/h, ja kurvis võib kaduda undamine.
Kui käik väljas ja käib undamine siis ikka laager.
Talverehvid võivad ka tekitada undamist.
Laager tavaliselt alustab undamist 70+ km/h, ja kurvis võib kaduda undamine.
Kui käik väljas ja käib undamine siis ikka laager.
Talverehvid võivad ka tekitada undamist.
__In Boost We Trust__
- Phazer
- Auto: 9000CS, 9000CSE, C4 A6 2.5TDI Quattro, Toyota Corolla Hybrid Active, CFORCE 520L
Manuaal.
Ning undab ta siis ka kui käik väljas veereda.Talvekad on ka all jah aga rehvide undamine on hoopis midagi muud.Ise nii palju,kui teistel kuulnud olen rattalaagri undamist siis nagu peaks mainima,et see nagu ei kosta rattalaagri moodi ka aga võib olla ma eksin.
Väideti mulle jah,et midagi kastis kohe "ragiseb" aga ise mingit raginat pole küll täheldanud kordagi.Isegi kui autot niisama käekõrval veeretada pole mingit raginat kuulda ja no seda undamist ka pole kuulda nii väikese hoo pealt:D
Ning undab ta siis ka kui käik väljas veereda.Talvekad on ka all jah aga rehvide undamine on hoopis midagi muud.Ise nii palju,kui teistel kuulnud olen rattalaagri undamist siis nagu peaks mainima,et see nagu ei kosta rattalaagri moodi ka aga võib olla ma eksin.
Väideti mulle jah,et midagi kastis kohe "ragiseb" aga ise mingit raginat pole küll täheldanud kordagi.Isegi kui autot niisama käekõrval veeretada pole mingit raginat kuulda ja no seda undamist ka pole kuulda nii väikese hoo pealt:D
On see tõenäoline kui käik väljas ja ratast keerutada õhus siis kastis midagi liigub üldse?
Differ käib ringi siis ja täiesti võimalik, et mõne hammasratta küljest on tükid irdudnud ja nüüd neid jahvatatakse seal diffri hammakate vahel. Samas selline nähtus ei tohiks sõites undavat heli tekitada. Kuid teisest küljest võttes pole üldsegi võimatu, et kastil mitu viga küljes või et üks on teise esile kutsunud.