Tere,
jäid enda autost üle pealkirjas toodud matid. Tegemist originaal kummimattidega, terve komplekt.
Asukoht Tallinn.
Hinda küsida ei oska, olen avatud pakkumistele.
Kontakt: 55 597 540
M: Saab 9-3 OG originaal kummimatid
- Scorps
- Auto: Saab 9-5 2009 1.9 TiD 129 kW
Oleksid võinud nädalakese varem nendega välja tulla, oleksin esimesed kaks ära võtnud... Igatahes Vääna romulas taheti nende eest 10€/tk. Originaalide, vähemalt esimeste, eeliseks suvaliste ees on veel see, et nad käivad väikeste nagadega põranda külge kinni ega saa näiteks pedaalide alla libiseda. Lisaks neid uuena enam osta ei saagi nagu Troostist päringu peale vastati. Nii et edu!
Kusjuures.. Tobe on see, et need matid mul juba viimased kolm aastat garaažis seisnud. Kuidagi lihtsalt ei jõudnud kuulutamiseni... Omad vitsad peksavad, mis teha.
Kui mu mälu ei peta, siis ka tagumised matid on kinnitusavadega, et nad kuhugi jooksma ei läheks.
Kui mu mälu ei peta, siis ka tagumised matid on kinnitusavadega, et nad kuhugi jooksma ei läheks.
Täitsa korralikud on. Lihtsalt vaja korra survepesurit näidata. Kui mu auto läks mahakandmisele, siis oli kellal ca. 160.000km- nii palju need matid on elu näinud. Isegi alla selle, sest mul olid kahed matid. Suvel kasutasin riidest matte.