Saab 900 S 1995, probleem piduritega

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
gelvin

Kergel pidurdusel on tunda pedaali tugevat värisemist ja kraginat. Vaatasin kettad ja klotsid üle, kuid olid korras. Kui natuke kiiremini kurvi võtta või tugevalt kiirendada, siis süttib BRAKE tuli. Milles võib olla probleem?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tugev pedaalivärin ja ragin meenutab mulle ABS-i rakendumist. Ehk tuleks otsida viga sealtkandist. Mingil põhjusel rakendub ABS valel ajal ja vales kohas? ABS kirjaga tuld ei näidata?

BRAKE tuli hakkab põlema, kui pidurivedelikku liiga vähe on.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
gelvin

Tugev pedaalivärin ja ragin meenutab mulle ABS-i rakendumist. Ehk tuleks otsida viga sealtkandist. Mingil põhjusel rakendub ABS valel ajal ja vales kohas? ABS kirjaga tuld ei näidata?

BRAKE tuli hakkab põlema, kui pidurivedelikku liiga vähe on.

ABS kirjaga tuld ei näita. Vaatasin pidurivedeliku ka üle, oli normis.
flood
Auto:

Rool ei värise pidurdamisel ? Kui esiketas köver, siis väriseb ka rool jubedalt, kui tagaketas köver, siis rool ei pruugi väriseda, aga pedaal küll. Samuti võib hääl igatepidi kahtlane olla, kui ketas kõver.
gelvin

Rool ei värise pidurdamisel ? Kui esiketas köver, siis väriseb ka rool jubedalt, kui tagaketas köver, siis rool ei pruugi väriseda, aga pedaal küll. Samuti võib hääl igatepidi kahtlane olla, kui ketas kõver.

Rool ei värise.
Vitautas

Vaata ka ABS-i võrud üle. Mul tegi sarnaseid trikke va. tule süttimine armatuuris. Põhjustajaks oli katkine võru ühel rattal.
Vasta