kaitsme rike saab 9-3 sedaan 2004

Vasta
henryko

Tere,
olen ka uus saabi omanik ja sooviks asjatundjatelt abi paluda, et kas kellegil on kaitsmete kohta mõni raamat käepärast jäänud, nimelt on mul juhiukse all oleva valgustuse kaitse läbi - teisel uksel aga valgustus toimib.

Kaitsmete osa peaks olema kõik juhi ukse ja selle vastu käiva armatuuri sees. Seal on tähistused f4, g4 jne... Milline konkreetne tähistus just seda ukse valgustust peaks tähistama, või mitmene kaitse seal käib?

Usun, et on kaitsme viga kuna ise lühistasin kogemata pirni vahetusel seda. Vahetult enne see just töötas.

Ettetänades,
Henry
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kas need uksed ikka eraldi kaitsmete all on ? Kahtlen selles natuke...
henryko

jah, peaks olema kuna teisel esiuksel "kõrvalistuja omal" see tuli ukse alumises osas töötab...
iisak

Pirn on kontrollitud?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
henryko

jep, kõik töötavad pirnid said seal samas testi läbinuks :) - ei ole mingit inffi siis selle kohapealt? teistel autodel on küll see "plaan" kaasas olnud, mis mul varem olnud - väga võhik autodest pole, aga mingit 25´te kaitset väljavõtma ja testima hakkama ka ei ole kõige parem lahendus :)?
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

henryko

tänud, ma ei hakanudki kohe raamatust vaatamagi, aga mul on hoopis teine lehekülg kuid infot selle kohta jagub...

kuna kogu info on saksakeelne siis kas kinnitate, oma inglisekeelses raamatus, et kaitse number 15 on seal "juhiukse" valgustuse 30 amprine kaitse?

.. ja näiteks sigaretisüütaja oma on nr. 22 kaitse ja samuti 30A?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

"Control module in drivers door" vaevalt et lombivalgustus on...

Ma usun, et "Interior lighting" (12) on see, mis kogu salongi valgustust katab ja tegelikult on sul katki hoopis mõni juhe ukse sisse minevas kimbus.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Löö või maha, aga ma ikka ei usu, et juhiukse valgustus eraldi kaitsme all on. :) Kaitse 15 viitab mingile moodulile mis ukse sees peaks olema. Kuna aga SS'idega vähimatki kokkupuudet pole, siis ei hakka rohkem valetama ;)

Edit: Right ... Cyber ütles juba ees ära kõik ...
henryko

kusjuures jah, tõlkisin terve bloki ära ja sain selliselt, et sisevalgus on kõik ühe kaitsme alla pandud - kus on ka kindalaegas tekstiosasse lisatud...

aga huvitav on see, et see ei toimi - tuli noh :( - tuleb midagi veel proovida...

aga jah, kui selle salongivalgustuse kaitsme välja tõmbasin - kustusid kõik "uksed - lahti" valgustused ära - peab pirni veel uurima vms...? ettepanekuid?
henryko

Tänud Cyber´ile, jah, see oli nr. 12 all vist - aga kaitse on terve... aga kas on võimalik, et ma selle juhtme ära kuidagi lõhkusin pirni vahetades + ja - klemmi kokku lastes korra? ülejäänud töötab, aga see mitte... huvitav...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No sa pead testriga proovima, kas jõuab särts pesani, kui ei jõua, siis tuleb hakata mööda juhet minema, kuni leiad üles katkestuse. Ma ei ole ka SS-iga kokku puutunud ehk on seal ukse vahel mingi pistik, mida saab lahti katkuda ja sealt üle mõõta...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
henryko

vabandage nüüd mind, proovisin veel ühe tavalise pirniga, et kas vool peale tuleb ja tuli - nüüd sain pirni sisse ja töötab... seega sellega korras nüüd!!!

aga lisaks on mul probleeme sigaretisüütajaga - selle kaitse on korras, aga kui panen näiteks telefoni laadija sinna ei toimi, samuti on sealt kadunud sigaretisüütaja ise...

kas kellegil on olnud juhus, et see seal lihtsalt ära sureb vms? kas see käib mingi kruvikeeraja abil sealt pesast välja mis keskmises konsoolis käetoe sees on? peab ehk klemme vms puhastama seal...??
Vasta