ESK Fotokonkurss 2011 / Kalender 2012 - KOMMENTAARID
Lingil klikates: Pole ühtegi pilti näidata.
Nüüd on. Albumi muutmisel tulevad tagasi mingid vaikimisi seaded, et album ainult nähtaval "mulle" ja "parooliga"

terv, teager
Kas piltide autorid võivad/peavad/saavad ka hääletama?
Vabalt

Selline tegevus on kenasti nähtav ning mõtetu - annullerime sellise "sigatsemise".
terv, teager
Mina hindasin pilte, mis meeldisid ja need, mis meeldisid said ka parimad punktid. Tean, et ega ma fotokunstis väga kõva käpp ei ole aga kuna oma auto ikka endale armas siis sai see ka mu käest kõige parema hinde 
Point on ikkagi osalemine mitte võit igal juhul

Point on ikkagi osalemine mitte võit igal juhul

Vähemalt see kord on TOP 3-s kvaliteetset fotod ehki teise koha foto meeldib rohkem ,esimese koha oma korralik aga tavaline ja igav.
Nice job!!!!
Nice job!!!!
No nii...
Kuuldavasti tehti äsjasel sügiskokkutulekul nii mõnedki pildid
Peaks küllalt konkurentsitihe kuu tulema või mis?!
Jah, kus pildid on? OWL - sinu kaamerast pole veel midagi ilmunud?
Ehk on mõni teine saanud Novembri lumesajud juba pildile

terv, teager
Nonii, andke tuld siis novembri pihta. Hääletamine on avatud! NOVEMBER
Ja tuletan meelde, et detsembrisse piltide saatmise aeg on väga lühike - kuni 04.12
terv, teager
Et siis ilmataat käru ei keeraks.."Mudapilte" on juba küllalt tehtud.
terv,
valka
Hääletamine on avatud veel täna õhtuni! NOVEMBER
Ja tuletan meelde, et detsembrisse piltide saatmise aeg on väga lühike - kuni 04.12 - ehk 5 päeva veel jäänud. Muidu tuleb detsembrisse üks suur must pilt - nagu praegused ilmadki...
terv, teager
Ja tuletan meelde, et detsembrisse piltide saatmise aeg on väga lühike - kuni 04.12 - ehk 5 päeva veel jäänud. Muidu tuleb detsembrisse üks suur must pilt - nagu praegused ilmadki...
terv, teager
Noh, tegelikult said ju mõlemad pildid võrdselt 27 häält, võrdselt 110p ja mõlema keskmine oli võrdselt 4,1.Ei saatnud mõmmi kahjuks nii suur edu, kui raudteejaama![]()

Aga ega ma protesteeri. TGB pilt sai rohkem viisi, järelikult meeldis rohkem ja oli toetajaid rohkem. Kaalusin veel viimase hetkeni, kas TGB-le konkurentsi mõttes väänata ka või ei. Võitlejahingena, nagu ma olen...

edit: eksisin autoriga.
Pikendame veidi detsembri piltide lisamist - kuni homme - 5 detsembri õhtuni!!!
Hääletus seega toimub kahel päeval - 6 & 7 detsember.
Valikut juba on
terv, teager
Hääletus seega toimub kahel päeval - 6 & 7 detsember.
Valikut juba on

terv, teager
vaatasin pilte. tore on näha, et Nokia Xpressiga tehtud on sama tublid kui Canon, Nikon jms päris asjad. siinkohal muidugi peab ütlema, et Nokia Xpress kasutab tegelt Carl Zeissi Tessar 2.8/3.7 objektiivi ja päris häid pildistamisprogesid
- ehk teisisõnu ei ole telefoni ainuotstarve sageli kiire internet 
aga... autoarmastus+fotoarmastus on hea kombinatsioon, hoiab mõtte erksa ja tekitab oskuse märgata..

aga... autoarmastus+fotoarmastus on hea kombinatsioon, hoiab mõtte erksa ja tekitab oskuse märgata..