Müüa siis töökorras mootor. Või vähemalt ta töötas. Küljes veel muud jubinad ka, aga pole nendega vist midagi peale hakata.
Äkki läheb kellelgi vaja? Hinda paku ise.
Lisatud failid
M: Saab 9-3 SS kojamehe mootor
Iseenesest muidu veel alles. Võib olla keegi kärsatas suure lumega läbi enda oma...
Peaks sobima ka Oopelile.
Peaks sobima ka Oopelile.
Saadaval.
Hei!
Mul võiks seda vidinat vaja minna, kui keegi kinnitaks, et see probleemi lahendaks:
Aeg-ajalt automaat reziimis hakkavad kojamehed pidevalt käima (mitte kiiresti). Nühivad siis klaasi ~1 min ja jäävad järsku uuesti seisma - keset klaasi, suvalises kohas. Pärast seda automaat reziim enam ei vunka. Astmed 1 ja 2 töötavad, aga kui välja lülitada, siis jäävad kohe seisma, mitte ei lähe alg asendisse.
Andre
Edit: Mul oli käigu lõpuandur vms rikkis.
Mul võiks seda vidinat vaja minna, kui keegi kinnitaks, et see probleemi lahendaks:
Aeg-ajalt automaat reziimis hakkavad kojamehed pidevalt käima (mitte kiiresti). Nühivad siis klaasi ~1 min ja jäävad järsku uuesti seisma - keset klaasi, suvalises kohas. Pärast seda automaat reziim enam ei vunka. Astmed 1 ja 2 töötavad, aga kui välja lülitada, siis jäävad kohe seisma, mitte ei lähe alg asendisse.
Andre
Edit: Mul oli käigu lõpuandur vms rikkis.
No jah, saadaval veel ikka.