Müüa viimased 4 aastat minu kasutuses olnud masin. Olen auto teine omanik ning masina ajalugu on algusest peale mulle teada. Eestis sõitnud väga vähe. Autot on regulaarselt hoodatud ning remondi korral on tööd tehtud alati korralike vahenditega esinduses või Audaceris. Masin on originaalkorras ning tuuninguelementide poolt rikkumata, tõelise fanaatiku sõiduk!
Kuulutus Auto24
M: SAAB 9-5 Aero my2004 - MÜÜDUD
Kui tagarattaga äärekivisse sõitmine avariiks kvalifitseerub, siis täpselt selline õnnetus on olnud tõesti. Remont teostati Prantsusmaal Saabi esinduses ja sellekohane arve peaks mul isegi olemas olema. Suurim kahju oli mõranenud veljes, mille leidmine võttis kaua aega ja hulga raha.
Kui tagarattaga äärekivisse sõitmine avariiks kvalifitseerub, siis täpselt selline õnnetus on olnud tõesti. Remont teostati Prantsusmaal Saabi esinduses ja sellekohane arve peaks mul isegi olemas olema. Suurim kahju oli mõranenud veljes, mille leidmine võttis kaua aega ja hulga raha.
Pigem mõeldakse ikka seda siit lingilt
- Sõiduk
SAAB 9-5 (2003)
Koht Aeg Roll Kannatanu sõidukikahju summa Õnnetuse vastaspool
Läti Mitte EESTI 29.06.2010 Põhjustaja 199.52 EUR AUDI 80
terv, teager
noh jah väike või mitte aga kuna eestlastel on kombeks hirmsasti avariivaba autot saada (ei tea miks kui tööd on korralikult tehtud) siis selline mitte rääkimine asjast kvalifitseerub hämamise alla ja viitab probleemide varjamisele. Kui midagi varjata ei ole räägitakse kohe mis ja kuidas. Ise müüsin kunagi volvo 850 samuti. Sõideti talle küljelt sisse ja vahetusse läks taga uks ja velg. Ostjale rääkisin sellest esimesel kokkusaamisel kohe. Ostjat see muidugi arvamust muutma ei pannud kuna auto ise oli korras ju. Tahad autot müüa ole aus pole hiljem ka jamasid.
Mis "juba" ja mis "siin"?? Kas Eesti on sinu arvates mingi erandlik riik või eestlane on erandlik rahvus? IGAL POOL juhtub seda! Ja niikaua kuni esindus vahetab tükid ja taastab auto tehasega võrdväärsel kvaliteeditasemel ... kus siin probleem on?
Kõik õige, vastasin eelmisele postitajale, kes väitis, et esindusest ja uuena saab ainult avarii vabasi masinaidMis "juba" ja mis "siin"?? Kas Eesti on sinu arvates mingi erandlik riik või eestlane on erandlik rahvus? IGAL POOL juhtub seda! Ja niikaua kuni esindus vahetab tükid ja taastab auto tehasega võrdväärsel kvaliteeditasemel ... kus siin probleem on?

Minu viga, jätsin mainimata, et Riias sai Audi 80-le tagant otsa sõidetud. Minu autol läks numbrimärk laineliseks, kuid isegi plastist alus jäi terveks. Audi omanik leidis ilmselt soodsa mooduse oma stange värvimiseks, sest silmaganähtavaid kahjustusi mina tema niigi kriibitud stangele juurde ei tekitanud. Üldiselt oleks sellise õnnetuse puhul piisanud poolte omavahelisest kokkuleppest, aga et asi juhuslikult politseinike silme all toimus, ei saanud juhtunut vormistamata jätta.
Lp aarnek1, ärge süüdistage mind hämamises. Kui auto ei vasta minu kirjeldatule, siis ma vastutan selle eest niigi oma isiku ja nimega ning ei saa jama ajamist lubada.
Kaamel
Lp aarnek1, ärge süüdistage mind hämamises. Kui auto ei vasta minu kirjeldatule, siis ma vastutan selle eest niigi oma isiku ja nimega ning ei saa jama ajamist lubada.
Kaamel