Sai ostetud kunagi, lootuses, et autol on varjatud anded kuid kahjuks polnud. Seega pole ise neid kasutanud, kel huvi saadab U2U.
TARTU
Lisatud failid
ÄA: NG900/OG9-3 Istmesoojenduse lüliti.
Rantto ma olen sinna taha piilunud ja juhtmed olemas, seega äkki juhtmete valmidus on, kuidas teada, kas istmetes on ka traat sees ja toimiks, tulekski seda nupuga testida? Iseenesest kui mul on kõik olemas peale nupu, siis ma pretendeeriks, traadiga istmeid küll ei viitsi praegu otsida.
-
- Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.
Minu omal olid ka armatuuris juhtmed olemas ja sai sinna pandud ka lülitid, millel tuled kõik toimivad, aga mida pole on munakeetja. Istmed ilma traadita. Pole istmevahetust ette võtnud kuna endale soendus ei meeldi ja naine ei oska nõuda. Aga jah uurima pead kas istme all juhmed on või pole.
tervitus.
avastasin armatuuri lammutades, et ka mul on nende täitenuppude taga kontaktid olemas istmesoojendus lülitite jaoks. ja istme alla piiludes nägin seal ka mingit juhet. ei hakanud millegipärast süvenema(teised tegemised). homme üritan lülitiga ära proovida, kas töötab ja kui istumine soojaks läheb, siis ma ostaks ära sinult need
avastasin armatuuri lammutades, et ka mul on nende täitenuppude taga kontaktid olemas istmesoojendus lülitite jaoks. ja istme alla piiludes nägin seal ka mingit juhet. ei hakanud millegipärast süvenema(teised tegemised). homme üritan lülitiga ära proovida, kas töötab ja kui istumine soojaks läheb, siis ma ostaks ära sinult need

- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Need on endiselt alles. U2U abiks.
Algselt postitas: mattish
tervitus.
avastasin armatuuri lammutades, et ka mul on nende täitenuppude taga kontaktid olemas istmesoojendus lülitite jaoks. ja istme alla piiludes nägin seal ka mingit juhet. ei hakanud millegipärast süvenema(teised tegemised). homme üritan lülitiga ära proovida, kas töötab ja kui istumine soojaks läheb, siis ma ostaks ära sinult need![]()