http://photo.platonoff.com/Auto/2006031 ... tch_Bulbs/
Istmesoojendi lüliti
Siin on näidatud, kuidas vahetada vöi parandada istmesoojendi lüliti valgustuspirne, kuid ka teiste seadmete valgustust saab sellisel moel parandada.
Istme- lülitite pirnide vahetus/parandus juhend
- overspeed
- Auto: 9-5 Estate ja 9-3 CV
Pime
Eemaldage pime lüliti körvalt, kui teil on selle asemel istmeventilatsiooni lüliti, siis on natukse keerulisem, kuid küll te sellegagi hakkama saate. Ma ise kasutasin vöinuge.
Eemaldage pime lüliti körvalt, kui teil on selle asemel istmeventilatsiooni lüliti, siis on natukse keerulisem, kuid küll te sellegagi hakkama saate. Ma ise kasutasin vöinuge.
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:40, muudetud 1 kord kokku.
Arrogance diminishes wisdom !
- overspeed
Lahti ühendatud
Kui peaks olema ventlüliti ka, siis ärge muretsege juhtmekimpude segi ajamises, need on eri värvi, vist.
Kui peaks olema ventlüliti ka, siis ärge muretsege juhtmekimpude segi ajamises, need on eri värvi, vist.
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:42, muudetud 1 kord kokku.
- overspeed
Rulliku valgustuspirn
Lamepea kruvikeerajaga keerake pirni soklit vastapäeva natukse ning tömmake see välja (pintsettide vöi teravaotsaliste näpitsatega).
Lamepea kruvikeerajaga keerake pirni soklit vastapäeva natukse ning tömmake see välja (pintsettide vöi teravaotsaliste näpitsatega).
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:45, muudetud 1 kord kokku.
- overspeed
Uued pirnid
Uued pirnid koos sokliga on arvatavasti saada Saabi varuosade edasimüüjatelt. Kas on ja palju maksavad, pole uurinud. Vastavad isikud vöimalusel täpsustage seda palun. Sooviks ise ka nüüd teada. Seekord sain uued pirnid vahetuseks siis Elfast:
https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/in ... &toc=19167
Uued pirnid koos sokliga on arvatavasti saada Saabi varuosade edasimüüjatelt. Kas on ja palju maksavad, pole uurinud. Vastavad isikud vöimalusel täpsustage seda palun. Sooviks ise ka nüüd teada. Seekord sain uued pirnid vahetuseks siis Elfast:
https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/in ... &toc=19167
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:47, muudetud 1 kord kokku.
- overspeed
Sisestusjuhe sirgeks väänatult
Sirgestage traadid. Vanematel pirnidel on need kinni joodetud kontaktklemmide külge, sel juhul vöite need ää löigata ning panna uued nagu alljärgnevalt näidatud. Mina ikkagit jootsin vanad lahti ja uued jootsin uuesti samamoodi tagasi:
Sirgestage traadid. Vanematel pirnidel on need kinni joodetud kontaktklemmide külge, sel juhul vöite need ää löigata ning panna uued nagu alljärgnevalt näidatud. Mina ikkagit jootsin vanad lahti ja uued jootsin uuesti samamoodi tagasi:
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:47, muudetud 1 kord kokku.
- overspeed
Kübar maha
Vötke ära läbipaistev kübar, kui vöimalik. Mul oli kübar korralikult kinni liimunud, seda kätte ei saanud, kuid autovaruosade poes on müüa selliseid kübaraid eraldi.
Vötke ära läbipaistev kübar, kui vöimalik. Mul oli kübar korralikult kinni liimunud, seda kätte ei saanud, kuid autovaruosade poes on müüa selliseid kübaraid eraldi.
Viimati muutis overspeed, P Dets 17, 2017 20:49, muudetud 1 kord kokku.
Soovitav on osta 14V pirne, nende 12V-te isendite eluiga võib jääda lühikeseks, sest auto pardapinge on rohkem, kui 12V. Kui veel arvesse võtta, et hõõglampide eluiga nagunii suht nigelaks kavandatud...