Reavahetus saabiga

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
hoplaa

Kuna abikaasa peab veel vahtralehtedega sõitma, siis ise saabiga sõitma minnes ei ole ma viitsinud neid maha võtta akna pealt. Väga lahe on rida vahetada niimoodi, vahtraleht ja jõhkrad stanged (enne facelifti classicul on väga jõhkrad stanged) on üsna lahe kooslus. Näitan suunda, teen rooliga väikse jõnksu sinnapoole ja on kohe koht olemas;)
tog

Et siis tuiskame vahtralehti ostma;)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Omast kogemusest võin öelda, et stange on suurem argument kui vahtraleht..:) Pole mu autol neid hokikoondise tunnuseid juba ammu küljes ja tulemus on suht sama..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KrikU

Vanemaid saabe vahtraga küll üliharva näha aga mõnel uuel 9-5l olen näinud vahtrakat :o
Endal kuu jooksul aasta ilma vahtrata:)
stennadi

tuttav rääkis et 200 seeria volvo on ka piisav argument kiireks ja mugavaks reavahetuseks :D
ise omast kogemusest võin öelda, et täispikka Ford Transitit lastakse kergemini vahele kui sõiduautot
Nastix

Noh, nii jätkates võin mainida, et Patroliga mul samuti probleeme ei teki.
Muideks külastasin nädalavahetusel maakodu ning külateel andsid kõik vastutulijad minu T-74'le ka teed :D'

To Stennadi: See tuletab mulle meelde, et minu vanematel oli omal ajal Volvo 240 (või 242) kõige esimene välismaine auto peale Žigulit. Vahe oli ikka mägedekõrgune tollal :thumb:
duesenberg

on olnud kah vajadust erineva rasketehnikaga linnas liikuda. Kõige parem oli metsaveokiga, suuna sisselülimisest piisas, kui otsemaid piisav ruum tekitati.
andreas

Tegelt võiks siis ju peale "roheliste lehtede" veel igasugu muidki "lehti" olla. Näiteks on natuke imelik, et üle aasta sõitnud juht peab lehekestega liiklema, aga tädi Milvi, kes viimati sõitis siis, kui Saab leiutati, võib vabalt maanteel sajakümnega kruiisida :P :P :P
Nöx

Näiteks "punased lehed" täitsa olemas, tallinnas isegist mõnda nendega sõitmas näinud. Idee, siis selles, kui sõidad võõras linnas paned punased lehekesed aknale ja saadakse aru, et selle linna liiklus ei ole just väga tuttav.
Vasta