Reavahetus saabiga
Kuna abikaasa peab veel vahtralehtedega sõitma, siis ise saabiga sõitma minnes ei ole ma viitsinud neid maha võtta akna pealt. Väga lahe on rida vahetada niimoodi, vahtraleht ja jõhkrad stanged (enne facelifti classicul on väga jõhkrad stanged) on üsna lahe kooslus. Näitan suunda, teen rooliga väikse jõnksu sinnapoole ja on kohe koht olemas;)
Noh, nii jätkates võin mainida, et Patroliga mul samuti probleeme ei teki.
Muideks külastasin nädalavahetusel maakodu ning külateel andsid kõik vastutulijad minu T-74'le ka teed
'
To Stennadi: See tuletab mulle meelde, et minu vanematel oli omal ajal Volvo 240 (või 242) kõige esimene välismaine auto peale Žigulit. Vahe oli ikka mägedekõrgune tollal
Muideks külastasin nädalavahetusel maakodu ning külateel andsid kõik vastutulijad minu T-74'le ka teed

To Stennadi: See tuletab mulle meelde, et minu vanematel oli omal ajal Volvo 240 (või 242) kõige esimene välismaine auto peale Žigulit. Vahe oli ikka mägedekõrgune tollal

-
on olnud kah vajadust erineva rasketehnikaga linnas liikuda. Kõige parem oli metsaveokiga, suuna sisselülimisest piisas, kui otsemaid piisav ruum tekitati.
Tegelt võiks siis ju peale "roheliste lehtede" veel igasugu muidki "lehti" olla. Näiteks on natuke imelik, et üle aasta sõitnud juht peab lehekestega liiklema, aga tädi Milvi, kes viimati sõitis siis, kui Saab leiutati, võib vabalt maanteel sajakümnega kruiisida