tre...
nuh probla selles et autol(9000 cs 2.0 96kw) oli pidevalt loik all....osta või pampers
aga jah vist laagri tihend laseb läbi ja voolab välja peris hoolega ..........tellisin uue jupi 900 eeku...........kataloog tglt ei näitandki sellist mis minu autole sobiks aga pildi järgi sai hakkama...
et kas keegi teab mingist remondivärgist või kust odavamalt saab.........???????
veepump katki - kas parandada saab???
Veepuma ei remondita,uued maksavad 550-850.- ,sõltuvalt tootjast.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
no veepumba vahetamine on küll eriti lihtne ja hind samuti jah, pole üldse mõtet rääkidagi...
mu jooksis ka läbi ja ostsin uue ning vanaga oli kõik korras, läbi oli tihendus mootoriploki ja pumba vahel.
mu jooksis ka läbi ja ostsin uue ning vanaga oli kõik korras, läbi oli tihendus mootoriploki ja pumba vahel.
-
ma ei rääkinudki ju vahetamise raskusest ega ploki ja pumba vahelisest tihendist.........pumba laagri tihend laseb läbi........uue hind on 900 eeku
võiks küsimuse vastamisel ikka küsimust ka lugeda
Algselt postitas: ikka-saab-9000
Noormees, ärme ilgume abipakkujatega. Loeme enne kritiseerimist korralikult vastused läbi ja siis igaks juhuks veel paar korda oma esitatud küsimuse kah. Sa oled väga selgelt öelnud, et VIST laseb laagri tihend läbi. No Fear rääkis, mis lugu temal oli, et järsku on sul ka hoopis pumba ja ploki vaheline tihend surnd.
Samuti küsisid sa infot remondi kohta ning selle sa ka said. Väga raske on sinu posti lugedes aimata, kui osava ja julge meistrimehega sinu puhul tegu on. Minuarust No Fear selgitas, et vahetamisega ei tohiks probleeme tulla, kuna asi on lihtne. See on ju samuti positiivne mitte negatiivne.
Ja pealegi - siin teemas on juba mainitud, et veepumpa EI parandata, kuna uus maksab 550-850 eeki. Mis 900st sa räägid?
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: ikka-saab-9000
ma ei rääkinudki ju vahetamise raskusest ega ploki ja pumba vahelisest tihendist.........pumba laagri tihend laseb läbi........uue hind on 900 eeku
soovin õnne, et nii kallilt suutsid osta ainult tihendi!!!
elagu SAAB!!!
mina omas postituses rääkisin TERVEST VEEPUMBAST! Antud toode on ka isegi viljandimaal kaubandusvõrgus tellimise alusel saadaval