Lugu siis lühidalt selline, et kuigi ma harilikult mitte kunagi talvisel ajal käsipidurit ei kasuta (kogemused kinnikülmumisega) siis olin sunnitud mõni aeg tagasi 9-5el nii -20 c külmas käsipiduri kõvasti peale tõmbama ühes väga lollis olukorras.
Lisama peaks ka seda, et kuna üle null kraadist ilma juba väga pikk aaega polnud olnud ja tõenäoliselt oli mingi vesi kusagil trossis sess siis käsipidur enne seda oli nö kinni ja ma ka seda jõuga sikutama ei hakanud kuna polnud vajadust.
Tulemuseks oli see, et sel hetkel küll käsipidur toimis ja maha tuli ka, kuid järgmisel päeval avastasin, et kang käib lopa lopa ja mingit pidurit enam peale ei tõmba- ülemises asendis on küll tunda, et mingi koormus tekib taha kangile aga auto ratastele kuidagi küll ei mõju.

Ehk oskab keegi öelda nüüd kui tõenäoline on, et ma trossi puruks tõmbasin, või võib viga olla selles, et lihtsalt nüüd külmaga ei tule tross tagasi vms?
Ei jaga seda käsipiduri süsteemi Saabil, et oletada millise murega nüüd remonti pöörduda või, et kas peaks proovima esmalt äkki hoopis auto sooja saada ja üles sulatada, et veenduda ega viga pole selles jääs mis seal trossis sees vast oli ja ei lase nüüd trossi tagasi vms?
Nagu ma aru saan siis on Saabil mingi isereguleeruv käsipiduri pinguti, kas see võib olla lihtsalt äkki kinni jäänud?