Tere.
Selline mure on mul et kui mootor töötab tühikäigul ja mingit tarbimist ei ole siis autol tuled värelevad nii eest kui taga kui ka salongis. Kui ma lülitan sisse tagaklaasi koos peegli soendusega ja ventilaatori panen täisvõimsuse peale ning täistuled ka juhtub nii et värelus kaob ära kõik on nagu OK.
Äkki on kellelgi sama jama olnud ja oskab aidata mind selles oleksin väga tänulik.
Tegemist on 99a. 2,0t 110kw 9-5
saab 9-5 pinge kõigub palun abi
Generaatori pingeregulaator on "suremise äärel".Lisaks võib olla kärsanud mõni dioodidest,või on lühiskeerud mähis(t)es. Harvem puudulik mootori maandus.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Aitäh abi eest.
Oskad sa mind aidata ka sellise küsimusega, kuidas ma geneka maha saan, ei oska seal midagi keerata ja ei pääse ligi.See on ju täitsa peidetud.Oleksi väga tänulik abi eest.
Siis saaks teda kumb viga on ja mida teha.
Oskad sa mind aidata ka sellise küsimusega, kuidas ma geneka maha saan, ei oska seal midagi keerata ja ei pääse ligi.See on ju täitsa peidetud.Oleksi väga tänulik abi eest.
Siis saaks teda kumb viga on ja mida teha.
Rihm maha,pinguti maha, aku miinusklemm lahti.Generaatori juhtmed lahti,summuti esiosa koos leegitoruga küljest ära,generaatori 2 polti küljest ja käes ta ongi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi