signalisatsioon karjub
Tech oleks abiks
.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
kas seda saab ainult esinduses teha? Siin külavahel on mulle diagnostikat küll tehtud ,aga neid vigu mida ma tahtsin eemaldada, nemad ei saanud.Ma nüüd ei tea kas siis esindus või näevad siin külavahel oma aparaadiga ka ära mis probleem on?
Mul suht sama teema, 9-5 aegajalt karjub 2-3x siis jääb vait. Enne hoogude algamist näitas SID korraks "service theft alarm", seega pean signa akudega vist tegelema.
http://home.datacomm.ch/saeuberli/files ... teries.pdf
Uuematel see karp kinni liimitud, pead lahti lõikama. Akud saad nt Elfast.
Mida te jahute oma 9-5 juttu:wall: .Op-comiga üht-teist näeb, kuid 2002.a 9-5 alarmi akusid ei näidanud.
Teemaalgataja ja sinu masina ainus ühine nimetaja on Saab tootjanimi.
Mingit seost pole 9-5 tehnikaga ja mingi mitte Tech-2/CanDi riistaga pole sel masinal midagi diagnoosida,peale OBD vigade.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Mida te jahute oma 9-5 juttu:wall: .Op-comiga üht-teist näeb, kuid 2002.a 9-5 alarmi akusid ei näidanud.
Teemaalgataja ja sinu masina ainus ühine nimetaja on Saab tootjanimi.
Mingit seost pole 9-5 tehnikaga ja mingi mitte Tech-2/CanDi riistaga pole sel masinal midagi diagnoosida,peale OBD vigade.
See oli vastus "külavahel" diagnoosimisele. Siiski on võimalik külavahel üht-teist näha. Olgu selleks siis kas või mootori veakoodid. Siiski.