Service time- kirja kustutamine
Küsimus asjalikkudele inimestele äkki labane aga teema selline...sain siin ühe kohaliku saabi hundi juures auto service tehtud. õlid filtrid, küünlad nii ja tahaks ära nullida selle service kirja et õli loendus hakkaks uuesti jooksma ja lugema...>Rootsi autost öeldi et mingid kombinatsioonidega saab kuskilt lcd kustutada ja nullida....aga samas enda teada olenn kursis ainult nende teeninduspunktidega kus hoolduses tehaks kaks klõpsu ja ongi nullitud...Kumb siis toimib ja soovitatakse... Kas amtlikus teenindus jaamas saab ainult neid nullida või saab ise ka lcd kudagi seda nullida...et service time kiri kaob ja hakkab uut välpa peale lugema. Ja õli küsimus kas tegin ikka õigesti...Panin saab 9-5 1997a. läbisõit 235000 sisse valvoline longlife 10w-40 õli...kas see sobib sellele autole...ma ise olen seda igale autole pannud aga kas saabile sobib. Kuna celicale öeldi pärast et kasulik oli kasutada 5w-40 mitte 10w-40. Ette tänades...
egas jah...Ega rikka pisar silma tule...tegelt asi selles et sain võimaluse netti tulla ja on vaba aega...mõtlesin järgi küsida... mis siin ikka...ega see aega võta kui vana välja ja uus sisse...
see nagu lapse tegemine...sups sisse ja valmis:d:D:D

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
10w praeguse ilmaga on pisut paksuvõitu külmalt. Õli on umbes nagu vedel mesi selle ilmaga.
Aga "time for service" kirja peaks saama kustutada, kui hoida Clear nuppu ca 8 sek all. Esmalt ühe korra "Clear", et eest ära saada, mis iganes seal parasjagu on ja siis vajutad uuesti ja hoiad 8 sek-i veel. 4-da sekundi juures käib üks piiks ja 8nda juures teine. Puhas internetitarkus, mille leidmiseks kulus umbes 10 sekundit..
Aga "time for service" kirja peaks saama kustutada, kui hoida Clear nuppu ca 8 sek all. Esmalt ühe korra "Clear", et eest ära saada, mis iganes seal parasjagu on ja siis vajutad uuesti ja hoiad 8 sek-i veel. 4-da sekundi juures käib üks piiks ja 8nda juures teine. Puhas internetitarkus, mille leidmiseks kulus umbes 10 sekundit..

selle sain ma ka kätte aga tahaks teada kas see nullib selle loenduri ära või ta lihtsalt kustutab selle vea teate...Kuna vahetan õlisid aastat 2 korda siis see teine kord võiks olla päris see servicer ajaga seotud...tahaks ta et hakkas uuesti nullist lugema ja kui aeg käes annab ta sellest jälle märku,.,..,natsa nutune oleks siis kui ta niisama selle ära kustutab aga tegelt on tal mälus ikka time for service
Service tuli hakkab siis põlema kui sul hooldus protsent nulli kukub. Siis mine settingute alt sinna kus sul hooldus% näitab ja seal on võimalik valida kas soovid uuesti 100% peale ``resetida`` Enne nulli kukkumist seda teha ei saa. Siis kaob ka service tuli. Vähemasti minu 2007 aasta omal käis asi nii. Lihtne:head:
Paljuski oleneb ka milline välp on peale progetud...mõnel 15 000km ,mõnel rohkem-vähem. Üldjuhul ikka 10-15 000 vahel soovitavad õli vahetust teha kuna külm kliima.
Paljuski oleneb ka milline välp on peale progetud...mõnel 15 000km ,mõnel rohkem-vähem. Üldjuhul ikka 10-15 000 vahel soovitavad õli vahetust teha kuna külm kliima.