Saab 9-5 Rakvere-Tallinn
Lühidalt siis, süütelukk lõpetas lepingu, aut kast Saab 9-5 Aero oleks vaja saada Rakverest Tallinna, või kuhu iganes kus lukk korda tehtaks. Treilerit siin kandis mina ei leidnud et saaks sellist ronti vedada. Kaalu ju pea 2100. Ja raha peale ka nii tige pole et puksiiriga vedada. Ehk on mingisuguseid ideid. Ette tänades
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
jah .. esiteks, N asendisse vaja saada, siis mitte rohkem kui 20km/h ja mitte rohkem kui 30 km..
1 Selector lever in position N.
2 Always observe the speed limit for vehicles in tow. Whatever the speed limit, the car must not be towed at a speed exceeding 13 mph (20 km/h) nor for a distance of more than 18 miles (30 km). If the car needs to be transported over a longer distance, a tow truck should be called out.
Failure to follow these guidelines can result in damage.
Ainuke variant oleks esirattad maast lahti variant. Ja kaalu pole sel autol kindlasti nii palju, kui esimeses postituses märgitud. Kui, siis ainult täislastis.

2 Always observe the speed limit for vehicles in tow. Whatever the speed limit, the car must not be towed at a speed exceeding 13 mph (20 km/h) nor for a distance of more than 18 miles (30 km). If the car needs to be transported over a longer distance, a tow truck should be called out.
Ainuke variant oleks esirattad maast lahti variant. Ja kaalu pole sel autol kindlasti nii palju, kui esimeses postituses märgitud. Kui, siis ainult täislastis.
jah .. esiteks, N asendisse vaja saada, siis mitte rohkem kui 20km/h ja mitte rohkem kui 30 km..
See oli hea märkus, tühimass 1620kg Tänud
Tallinnas Nurme tänaval asub ühel vanemal härrasmehel väike treilerilaenutus.
Sealt võid nt. pukktreileri rentida ja sellega oma Saab ära tuua.
Mis asi on pukktreiler? See on sihuke imevigur, kus veetav sõiduk on vaid ühte telgepidi treileri peal. Väga hea eriti automaatkastiga auto puhul.
Midagi sihukest

Sealt võid nt. pukktreileri rentida ja sellega oma Saab ära tuua.
Mis asi on pukktreiler? See on sihuke imevigur, kus veetav sõiduk on vaid ühte telgepidi treileri peal. Väga hea eriti automaatkastiga auto puhul.
Midagi sihukest

Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Ai r.....k!
Postitaja jah Rakverest pärit. Mulle jäi mulje, et auto andis vaid Rakvere juures saba ja nüüd vaja ta siis Tallinna saada.
Aga kas sealkandis pole mõnda analoogset seadeltist kellelgi? "Nurmevana" laenutus pole ju ainumas?

Aga kas sealkandis pole mõnda analoogset seadeltist kellelgi? "Nurmevana" laenutus pole ju ainumas?
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
no helista eelmisele postitajale, võib tulla odavam kui VMKes siin ikka poole hinnaga teeb?
Kindlat hinda pole osatud kuskilt öelda, seal pidid 2 tunniga valmis saama ja süda rahul. Kui hakata vähempakkumisi vastu võtma, siis võib varsti juhtmetega käivitama hakata.
Esinduse puhul küsiks mina alati üle, kas nad loodavad selle kahe tunniga vana süüteluku korda teha või panna uue süüteluku. Rahakoti jaoks on see päris korralik vahe;) Audacer, Troost ja Saabianti on samuti pädevad, aga tunnitasu on soodsam ja kui võimalik, teevad vana süüteluku korda.
Esinduse puhul küsiks mina alati üle, kas nad loodavad selle kahe tunniga vana süüteluku korda teha või panna uue süüteluku. Rahakoti jaoks on see päris korralik vahe;) Audacer, Troost ja Saabianti on samuti pädevad, aga tunnitasu on soodsam ja kui võimalik, teevad vana süüteluku korda.
Audacer nt tahtis auto salongi lammutama hakata, teistelt ei hakanud uurima. Esindus sellest ei rääkinud midagi
Eks sa anna siis siin ka teada kuidas läks
Kindel see.
Ja ongi käidud. Auto oli sees tund aega ja kui summa öeldi siis tundus natuke uskumatu. Kokku läks siis 37.80:thumb: Sinna sisse siis läks luku puhastus ja paar nuuti võeti vähemaks. Polnud salongi lammutust ega midagi. Mind isiklikult pani mõtlema, et võib ka järgmine kord sinna minna. Algul pakuti et võib minna 2 tundi ja maksma ca 100 eur-i. Võib öelda et olin sellega ka arvestanud. Pole see esindus midagi nii kirve pildujad