Üks unistus on täitunud!
Saab 900 Aero 2.0, 1990, Leevike
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
noh, kas said mõned valge klassiku pildid, et unistus täitunud ??
Kirjuta ikka lugu kah.
Kirjuta ikka lugu kah.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Olgu olgu
Saabi haigus on suguvõsas väga laialt levinud!
Algas muidugi väga ammu, kuid mina nakatusin sellesse u. 10 aastat tagasi, kui ostsin esimese - Saab 96.
Vahepeal olen juurde soetanud kaks klassikut.
Kõigepealt Saab 900 2,1, '93, tohutult vinge tööloom, kuna põhitöö on laulmine ühes bändis, siis juba mitu aastat oleme selle saabikese ja käruga terve Eesti läbi sõitnud.
2009 aasta suve alguses leidsin Auto24-st Aero, sõitsin paari päeva pärast Tartusse Uno autoaeda seda vaatama ja sellest ajast peale olen õnnelik Aero omanik, mis talviti seisab Paide lähedal kuivas garaažis - ootan kevadet:D
Eelmise aasta lõpus soetasin veel ühe, Saab 9000, 2,3 turbo, '93. Ei ole veel pilti teinud kahjuks aga küll jõuab.
Nüüd on siis kokku 4 saabi ja rõõmu kui palju.
Saabi haigus on suguvõsas väga laialt levinud!
Algas muidugi väga ammu, kuid mina nakatusin sellesse u. 10 aastat tagasi, kui ostsin esimese - Saab 96.
Vahepeal olen juurde soetanud kaks klassikut.
Kõigepealt Saab 900 2,1, '93, tohutult vinge tööloom, kuna põhitöö on laulmine ühes bändis, siis juba mitu aastat oleme selle saabikese ja käruga terve Eesti läbi sõitnud.
2009 aasta suve alguses leidsin Auto24-st Aero, sõitsin paari päeva pärast Tartusse Uno autoaeda seda vaatama ja sellest ajast peale olen õnnelik Aero omanik, mis talviti seisab Paide lähedal kuivas garaažis - ootan kevadet:D
Eelmise aasta lõpus soetasin veel ühe, Saab 9000, 2,3 turbo, '93. Ei ole veel pilti teinud kahjuks aga küll jõuab.
Nüüd on siis kokku 4 saabi ja rõõmu kui palju.
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Saabi haigus on tore haigus ,kahju et kipub krooniliseks muutuma ja kurinahk on ka nakkav.Leevike sai nakkuse minult ja vat ei saa lahti enam .
Kuid jah too Aero on selline millega süvendaks ka oma ravimatut Saabihaigust.
Kuid jah too Aero on selline millega süvendaks ka oma ravimatut Saabihaigust.
Küll ikka mõnel mehel on pika peiteajaga nakkus. Kümme aastat tõbi küljes ja alles nüüd jõuab sanatooriumisse! No aga seda valget oleks ka patt vaka all hoida. See vist võluks ära isegi minu naise, kes muidu ikka korrutab, et valge värv Saabile ei sobi.
SAAB on tegusõna!