Aga ikkagi soovitaks pigem varem sõitma hakata, kui minutit lõhki ajada. Äkki mõni mees tahab veel suitsupausi teha vms... Ehk siis hiljemalt 9 liikuma hakata, soovitavalt isegi 8:45.
http://g.co/maps/c2z7d -rada hakkab olema umbes sellise kujuga, kuju tingivad osaliselt väljal olevad põhupallid.
See pole päris see mida sa sealt näed st need pole väga sirged. GPS lihtsalt ei joonista nii täpselt. "Sirgetel" saavad poognad sees olema.kas liiga kiireks/ ohtlikuks ei lähe need pikas sirged 300...400 m??
Siis on kahekordne laagrimaksMõnda teist arvutit pole, kus proovida? Ma arvan, et sul pole siin panga viga vaid mingi arvutiikaldus.
Restart aitas!
Kui me ööseks ei jää, siis palju makse siis on???
terv, teager
Pluss kohustus enne äraminekut koos rebastega surri süüa
Mul on ka küsimus, palju siis maks on kui ma ainult raja ääres seisan ja vaatan lihtsalt? Kas siis saab veel odavamalt kui ma tuppa ei tule ja akna taga olen?Kui me ööseks ei jää, siis palju makse siis on???
Mul on ka küsimus, palju siis maks on kui ma ainult raja ääres seisan ja vaatan lihtsalt? Kas siis saab veel odavamalt kui ma tuppa ei tule ja akna taga olen?Kui me ööseks ei jää, siis palju makse siis on???
[size=-2]Tegemist oli loomulikult irooniaga...[/size]