Minu saab 9-5 Aero, on ikka väärt masin, üldse Saab tundub mulle ainuõige valik. Eelmisel aastal õnnestus mul ühtejutti osaleda kolmes õnnetuses ja ilmselt hingan täna tänu autole.
Esimeses õnnetuses osales minu suksu ja kitse-rajakas, kargas pimedas sõiduteele ja oligi vsjo, mina kui elusi säästev juht, keerasin oma masina kraavi, stange lõhki, juhikülg kriimuline- muud hullu polnudki, ise terve, metslane samuti, ilmselt irvitas metsatukkas hiljem pihku. Ühesõnaga, uus stange, uks, peegel, värv jne. Jälle ilus edasi sõita.
Möödus umbes 2,5 nädalat, uus pauk! Soliidne naisterahvas tagurdas parklas minu seisvale iludusele kõrvalistuja ukse sisse, ilusasti mõlkis....jeeeee saan teise ukse ka uue! Egas midagi, kindlustuses käidud, juhtub kõigil!
Järgmisel päeval sõitsin mõlkis uksega Tallinna, vastutuleva rekka lõhkenud rehvist eraldub tonni raskune rehvi-lärakas ja maandub kenasti minu esiklaasi, pekstes segi kõik, mis Saabi juhipoolsesse külge jääb. Tore, hammastevahe esiklaasi täis ja krt uus uks jälle sodi. Päästja oli uksepost, mis võttis suurima löögi endale. Egas midagi, olen elus. Kutsun, mendid ja süüdimatult edasi sõitnud rekkamees leiti üles ja kamandati sündmuskohale.
Vaatamata kõikide kommentaaridele, et mu Saab on saatanast ja meid ümbritsevad tumedad jõud, leian mina, et Saab on just mind ja minu pere turvaliselt elus hoidnud, arvan et, mõne muu, väiksema masina roolis poleks piilar mind kaitsnud.
Hoidkem oma raudseid ratsusi ja nemad hoiavad meid ja loomulikult valige Saab.