Saab 9-3 Sport Combi 1.9 110kW

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kanks

Tere

Plaan siis osta oma elu esimene Saab.

Hetkel on silm jäänud kinni sellisel isendil: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 4c17b3e2f8

Oskab keegi sellest midagi rääkida? Ehk on keegi juba vaatamas käinud? Kas hind tundub mõistlik? Äkki tundub hind liigagi odav?

Hetkel tegelikult ei suudagi otsustada kas Volvo s60/80 või siis Saab. Arvamusi on nii seinast seina, et ei teagi kohe. Võibolla oskab keegi mingeid konkreetseid punkte tuua välja miks Saab ja mitte Volvo?

Aitäh!
Kanks

Ja ka see tundub huvitav: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 7f2427c187

Igasugune informatsioon oodatud!
ivark

Combi näeb edevam välja, must ja puha, sisu ei ole näha, reelingud värvitud ja puha. Teisel on jälle ilus sisu, ainult, et sedaan. Mõlemal on väga hea varustus peab mainima. Paadunud transa ja lastevedajana kasutan combit. Naisel oli sedaan ja sealt pagasnikupilust oli ikka kaunis raske tõsisemaid pakke sisse pista. Aga mootori osas nõu ei oska anda, ilmselt diisel kallim remontida aga samas väänet rohkem, säästlikum. Kuluvad põhiliselt niikuinii veermikuosad ja selles osas saad abi ka mujalt kui esindusest, nii et anna minna.
margusmaa

Värvi poolest eelistaks ise ka tumedat masinat. Must värv on minu meelest selline, mis sobib ükskõik kui suurele või väikesele või ükskõik, mis marki masinale. Lisaks on klaasid ka toonitud ja ei pea ise toonima hakkama. Kui vaja nodi vedada siis on see auto mahukam samuti.
Teine masin paistab piltidelt samuti korralik ja kui ise masinat valiks siis ehk värv oleks ainuke asi, mis mulle ei istuks.
Ükskõik kumma masina valid lase kindlasti masina seisukord enne ostmist üle kontrollida, et pärast üllatusi ei oleks.

Kui sa nüüd Saabi foorumis küsid, kas võtta Saab või Volvo siis vastus on loomulikult Saab :head:

.
Kasutaja avatar
turuplats
Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
Kontakt:

Ise ka paadunud vedaja, ehk siis kombi oleks mõistlikum ;) Sai just vannitoale uus uks toodud, mahtus kenasti.
iphonede ja ipadide remont
Kanks

Mulle isiklikult meeldib Saabi välimus palju rohkem kui Volvo oma. Plus sama raha eest mis Volvo maksab saab Saabi palju paremate lisadega ja uuema. Ainuke asi mis praegu kõhklusi tekitab on see, et Saab ju pankrotis. Võibolla siin 4-5a pärast kui autot tahaks vahetada, siis on auto hind nii palju kukkunud et ajab nutma... Või hoopis äkki tõuseb, kuna Saabi pole saada eriti? Kahe otsaga asi.
Eks lähen kaen selle Combi täna üle ja teen väikse proovisõidu. Ja ehk viin ka Audacerisse kontrolli. Pidavat teadjad mehed olema seal Saabi koha pealt.

Aga siiski, äkki mõnel enne olnud Volvo ja teab öelda kohe mingeid konkreeteid asju miks Saab parem valik on? Otsustavaks saab auto ülalpidamine ja ökonoomsus ja mugavus.
Kanks

Nii see esimene link mis panin, see kukkus valikust kohe kindlalt välja. Läbisõit 275k, juhi iste katki kulunud, hele sisu määrdunud, mootori kate lahtine, tagaluugi plastikut oli kahtlaselt parandatud.
margusmaa

Kui ma endale masinat otsisin ja ostma hakkasin siis käisin läbi sellisest kohast nagu Carcom. Seal oli üks ilus 9-3 mis jõuti enne ära osta kui mina oma otsuse suutsin teha.
Vaatasin, et seal ka üks tumedat värvi 9-3 hetkel müügis. Universaal kerega ja samuti diisel 1.9 ja 110 kw. Läbisõiduks märgitud 152000 km. Äkki pakub sulle huvi. Mees kes seal toimetas tundus päris asjalik olevat ja tundub et tänu temale on nii mõnigi Saab meie maa pinnale satunud.

Kui sul huvi on siis mine uuri järgi :)

Edit: Link ka siis juurde: http://www.auto24.ee/used/654546
Kasutaja avatar
heikiw

Kui ma endale masinat otsisin ja ostma hakkasin siis käisin läbi sellisest kohast nagu Carcom. Seal oli üks ilus 9-3 mis jõuti enne ära osta kui mina oma otsuse suutsin teha.
Vaatasin, et seal ka üks tumedat värvi 9-3 hetkel müügis. Universaal kerega ja samuti diisel 1.9 ja 110 kw. Läbisõiduks märgitud 152000 km. Äkki pakub sulle huvi. Mees kes seal toimetas tundus päris asjalik olevat ja tundub et tänu temale on nii mõnigi Saab meie maa pinnale satunud.

Kui sul huvi on siis mine uuri järgi :)

Edit: Link ka siis juurde: http://www.auto24.ee/used/654546

Minu Saab pärit just Carcomist. Sealseid müüjaid julgeks ma usaldada. Neil on Saabe pidevalt müügis olnud.
Kanks

Kodulehelt küll midagi sellise läbisõiduga ei leidnud.
Mulle igaljuhul hakkas meeldima see puutetundlik nav. süsteem. Eelkõige vaatangi nüüd neid millel see sees. No muidugi oleneb kõik hindadest jne. Eks nädalavahetusel tuleb võtta ette lõuna eesti tripp. Seal päris palju valikut.
ivark

Kodulehelt küll midagi sellise läbisõiduga ei leidnud.
Mulle igaljuhul hakkas meeldima see puutetundlik nav. süsteem. Eelkõige vaatangi nüüd neid millel see sees. No muidugi oleneb kõik hindadest jne. Eks nädalavahetusel tuleb võtta ette lõuna eesti tripp. Seal päris palju valikut.

Äkki saad küüne taha sellisele nagu 1.9 ttid, 132 kw, sellel on tõeliselt võimas vääne, kuskil 400nm ligidal. Hind on kibedam ka ja ühtegi naviga polnud kui mina neid otsisin aga sõita on väga hea.
kaido9

mina loobuks küll sellest navist 132 kw mootori nimel.
Vasta