Oma teisele autole oleks vaja Manta tagasilda ülekandega 3,44. Kas äkki kellelgi on pakkuda või teab keegi kedagi kellel on?
Tean, et Saabist on jutt kaugel ning seda ei tohiks tegelt postitada, aga küsisin Zazou käest luba ja ta ütles, et loba alla võid panna.
Otsin Manta tagasilda, ülekandega 3.44.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Opeli foorumisse, automoto foorumisse on mul juba teemad üleval. Opeli omas üks vana oli nõus müüma mingi 4000,- ja pidi veel tehase lsd peal olema. Siis hakkasin selles tehase lsd-s kahtlema ja küsisin kas selline asi on üldse olemas aga keegi pole vastanud. Auto moto foorumist sain kellegi e-posti adre, kes pidi tegelema Mantadega ja saatsin talle ka kirja (nüüd tuleb vastust oodata).
Kas keegi teab mingit Soome kuulutuste lehe adret, kust ma saaks seda silda otsida.Sain krss-iga ka jutule, et äkki toimetab Soomest Eestisse.
Kas keegi teab mingit Soome kuulutuste lehe adret, kust ma saaks seda silda otsida.Sain krss-iga ka jutule, et äkki toimetab Soomest Eestisse.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Kas keegi aitaks tõlkida:notworthy:
En ole varma ymmärsinkö oikein mutta nähtävästi kaipaat lsd perää Chevetteen. Suomessa alkuperäiset Mantan lukkoperät on aika kovissa hinnoissa nykyään, n.500E. Vanhemman 2.0i sedan Opel Omegan lukko, eli <-1989 sopii aika helpolla Kadett/Ascona/Manta periin, näitä saa suomesta n.100-150E hinnoilla, etsi sellainen ja lue tuo -> http://www.opel6070club.com/lukko_kac/index.htm
EDIT: Pole enam tõlkida vaja. Tuli välja, et vana oskab kenasti ka inglise keelt puhuda.
En ole varma ymmärsinkö oikein mutta nähtävästi kaipaat lsd perää Chevetteen. Suomessa alkuperäiset Mantan lukkoperät on aika kovissa hinnoissa nykyään, n.500E. Vanhemman 2.0i sedan Opel Omegan lukko, eli <-1989 sopii aika helpolla Kadett/Ascona/Manta periin, näitä saa suomesta n.100-150E hinnoilla, etsi sellainen ja lue tuo -> http://www.opel6070club.com/lukko_kac/index.htm
EDIT: Pole enam tõlkida vaja. Tuli välja, et vana oskab kenasti ka inglise keelt puhuda.