Tervitus,
Kiire küsimus, mul läks xenooni plokk läbi. Uus maksab 215 euri ning vikingis seda hetkel pole. Tekkis lihtsalt küsimus, et kui ostan 3nda tootja komplekti(pirnid,plokid) a la 100 € eest ning vahetan kupatuse välja, et kas see väljavahetamine on üldse võimalik?
Praegused pirnid ja plokid jätaks varusse, et kui kolmanda tootja asi väga crappiks osutub, et siis vahetan tagasi.
On see võimalik ja on keegi proovinud?
3 tootja xenonid ja plokid.
www.xenonballasts.com
Tellisin sealt ja maksin tellimiskuludega 160 euri.Nelja päevaga jõudis kohale, enne seda otsisin Eestist ja Rootsist 4 kuud.
Tellisin sealt ja maksin tellimiskuludega 160 euri.Nelja päevaga jõudis kohale, enne seda otsisin Eestist ja Rootsist 4 kuud.
Nii palju ma võin öelda, et võimalik on küll, ainuke probleem on see, et kõrgusregulaatorite märgutuli armatuuris põleb endiselt, võibolla saab selle ka maha kui juhe taha panna aga põhimõtteliselt kõik töötab.
Mul endal on ka praegu ajutise lahendina paigaldatud komplekt ja kärab küll kuid millalgi tahaks ikkagi originaali tagasi panna.
Mul endal on ka praegu ajutise lahendina paigaldatud komplekt ja kärab küll kuid millalgi tahaks ikkagi originaali tagasi panna.