Hiljem rääkisin sellest, kuidas sabassörkijad ja moraalijüngrid kolonne tekitavad.
Mitte kusagil ei ole ma maininud, et mina alati kõigist meeletu kiirusega mööda kihutan ja ohtlikke manöövreid sooritan.
Seega mõned tegelased ilmselgelt ei adu teksti sisu, vaid filtreerivad heal juhul vaid mingeid sõnu lausetest ja näevad seejärel juba põhjust moraali puistama hakata.
Üldjuhul on minul kiirushoidik täpselt lubatu piiril, sest nii on kõige mugavam. Tühjal hea nähtavusega maanteel vahest +10, halbade teeolude korral ... Kurat. vastavalt teeoludele loomulikult.
Alati (ka keskmisest kiiremini liikudes) jälgin peegleid ja lasen väledamad mööda. Ei ole vaja neid takistades ohtlikke olukordi tekitada.
Paraku ka esimesel juhul tulevad 10km lõigul mitmed autod tagurpidi vastu (ka väga heade teeolude korral). Kurat, kui ole veenvat põhjust venida, siis sama karistus neile nagu kiiruse ületajatele!
Sisuliselt on nad ju veel ohtlikumad tegelased, kuna nad takistavad normaalset teel liikumist.
Kui sellistest venijatest on tekkinud kolonn siis võimaluse korral möödun neist võimalikult kiiresti. Mulle ei meeldi kaua vastassuunavööndis sõita.
Kodanik Suure mainitud "eespool oma möödumise võimalust ootavad" tegelased mind ei huvita seni kui nad oma võimalust ei kasuta ja sellest suunatulega märku ei anna.
Siiski arvestan selliste amatööride ohtlikust, kuna säärased tavaliselt enne "oma võimaluse" kasutamist suunatuld ei kasuta ja peeglisse ei vaata.