Statoil vs Alexela diislikütus?

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
saabu
Auto:
Kontakt:

Turbot määrib ikka õli. Kütusest seal turbsis pole mitte mingit kasu.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

No .. lepime nüüd sõbralikult kokku, et turbot ei määri kütus. Ei bensiin, ega diisel ... ei talvine, ega suine .... diisli pumpa kütus määrib. Sellega olen nõus :)
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

[Räägin seda mida rääkinud taxojuhid kes MB disladega sadu tuhandeid maha sõitnud. Ju teavad;)
Kui juba taxojuht seda ütles, siis on ju puhas tõde:)
Executive

Kogu see nafta tuleb Neste terminaalidest,kuhu see eelnevalt idanaabrite tehastest kokku on veetud.Iga butiik "vääristab" seda omade lisanditega,mis ongi ainus vahe.
Seaduse järgi peab müügikohas kaupmees tagama kliendi nõudmisel sertifikaadi, kus on määratud selle partii näitajad, päritolumaa ja koht :facts:
Igas Statoilis on need paberid olemas :wise:
Kuid kuna Eestis neid pabereid keegi eriti ei nõua, siis teised tanklaketid hoiavad neid peakontoris või vähemalt räägivad nii.
Mis puudutab aga 98-t bensiini, siis on päris mõnus vaadata, kas osta sellest või teisest tanklast. Kuid ausalt öeldes ainult üks kord pidin ostmisest loobuma ja teise tanklasse sõitma, kuna kütus oli liiga vana ja MON, mis näitab tegelikku oktaani arvu, liiga madal. Ja samas ainult üks kord nägin, et RON 98 oli mitte norrast toodud :drive:

Hr. Executive millega ja kuida sa MON/RON mõõtsid kohapeal :poke:
"Kuid ausalt öeldes ainult üks kord pidin ostmisest loobuma ja teise tanklasse sõitma, kuna kütus oli liiga vana ja MON, , mis näitab tegelikku oktaani arvu, liiga madal."

"Seaduse järgi peab müügikohas kaupmees tagama kliendi nõudmisel sertifikaadi, kus on määratud selle partii näitajad, päritolumaa ja koht":poke:
Trionic
Saabiguru

Sama jutt määrimise kohta:freak: .

Ma arvan ,et Sina kui Saabi tehnik ,peaxid seda tedma ,et talvisel kyttel kogu määriv ollus välja tiritud. Parafiinid asjad maas. Need ongi mis määrivad. Ei hakka ma siinkohal ,rumal nagu olen autodes , teemat edasi aretama. Räägin seda mida rääkinud taxojuhid kes MB disladega sadu tuhandeid maha sõitnud. Ju teavad;)

Äärmiselt rumalat juttu ajavad need taksojuhid. Aga eks nad seepärast ongi taksojuhid,mitte taksofirma omanikud.
Zomm

Küsitakse ainult statoili ja alexela diisli kohta, aga ma olen regulaarne statoili ja olerexi klient. Nendel vahet pole vähemalt minu kogemuste järgi. Neste kasutamisest loobusin, kuna 10 aastat tagasi tankisin regulaarselt Mäo neste tanklas. Masinale sealne kütus ei mingil põhjusel meeldinud. Võibolla tänasel päeval probleeme pole, aga mina olen üsna pika vihaga.
Vasta