K:Mastiksi parandus

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Maanus

Mure siis selline et taga rattakoopas on amordi kinnituse juurest mastiks u 5cm ulatuses kummipuksi ümbert lahti ja tahaks uue mastiksiga üle teha aga kas selleks on vaja amort ära võtta või saab ka ilma.
Kasutaja avatar
uralavto

Ikka amortisaator lahti lasta.
Maanus

Aga äkki oskab keegi soovitada mis mastiksit kasutada nii palju kui mina olen uurinud siis need spray omad pidid suht nadid olema sooviks ikka et kestaks
Trionic
Saabiguru

Osta venelaste kahurimääret,sega seda vajadusel Movili,või grafiitmäärdega.Määritav pind peab olema kuiv, -puhas ja -rasvavaba.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

sprayd on jamad; samajamad on ka need suuremas purgis poes müüdavad mis vajavad spetsiaalpüstolit.

Kuna viimase aastani kasutanud aastaid mingit vene mastiksit, millesse lisatud õli, pintsliga peale; siis püstoli saamisel hakkasin proovima ka muid variante ja nüüd peale talve möödumist on asi selge, et need ei kõlba kuskile. või vähemalt mu ralliautole ei kõlbanud, mis sai vett ja jääd ja lund.
Need kohad kus pintsliga soojendatud määret pandud püsivad ja mõnusalt elastsed, mujalt enamus mastiksit lahkund.

tehtud ikka nii, et survepesuga kõik puhtaks, siis päev kuivamist ja siis mastiks peale...

üks mis püsib on aerosoolina kasutatav nn. valge , või läbipaistev, kaitsevaha, venelastel sarnane Movili´ga.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Vasta