2004 a. Saab 9-5 Aero Wagon

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
denver

Tunneksin huvi kas keegi on antud masinat kas vaatamas käinud või teab sellest rohkem rääkida kui kuulutuses kirjas. Kahjuks ei leidnud ka foorumist infot.
Kuna müügikuulutuses omaniku nime kirjas ei ole, siis ei oska ka foorumist otsida, et kas tegu on üldse foorumlasega või mitte. Seega, vajaksin kaaskasutajate abi. :)

PS. Plaanis on külastada ka Viking Motorsit või mõnd teist Saabi pädevust omavas töökojas ostueelset ülevaatust teha.
Tänud juba ette.

Link: http://www.auto24.ee/used/889042
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kuna müügikuulutuses omaniku nime kirjas ei ole, siis ei oska ka foorumist otsida
Telefoninumbri juures on ju nimi ka... Edasi leiad juba mõningase googeldamisega seose tolle majaga, mille ees tolle auto pildid tehtud on..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
denver

Kuna müügikuulutuses omaniku nime kirjas ei ole, siis ei oska ka foorumist otsida
Telefoninumbri juures on ju nimi ka... Edasi leiad juba mõningase googeldamisega seose tolle majaga, mille ees tolle auto pildid tehtud on..;)

Just :D
Arvasin, et keegi nii vastab. :) Minu küsimus oli aga, et kas keegi foorumist tunneb ja teab midagi masina hingeelust, enne kui toru tõstan või tõttan Tammsaare teele.
Marx

Oma silm on ikka kuningas, vaata auto üle ja kui meeldib, siis pane aeg tehniliseks kontrolliks.
Olen auto hingeeluga kursis ja tean, et auto korralik. Tasub kaema minna küll.
kaido9

ise ostaks selle küll.see ju vikingi töötaja auto.
zaazk

9k -04a auto eest? :freak:
Selle eest saab juba uuema -07a Saabi. See on muidugi ainult minu arvamus.
kaido9

9k -04a auto eest? :freak:
Selle eest saab juba uuema -07a Saabi. See on muidugi ainult minu arvamus.

saab küll aga enamus saabi fänne hindavad kõrgelt seda 04-05 mudelit.ise ostaks ka selle uuema asemel.
Kasutaja avatar
denver

Oma silm on ikka kuningas, vaata auto üle ja kui meeldib, siis pane aeg tehniliseks kontrolliks.
Olen auto hingeeluga kursis ja tean, et auto korralik. Tasub kaema minna küll.

Kohtusin omanikuga (ainult kohtusime, mitte ei käinud tehnilises kontrollis vms). Auto on väga eht. Minule üllatuseks vastupidiselt isiklikule arvamusele, et tegu on eriti jäiga masinaga, et ikka ei ole küll.
Nüüd kui soov tõsisemaks muutub, tuleb ülevaatusel aeg kokku leppida ning vaadata milline on masina tehniline seisukord.
Vasta