Tere,
Olen esimest kuud Saabi omanik, seega ärge maha lööge.
Leidsin, et klapikambrikaane vahelt hakkab õli välja suruma, koheselt tuleks kahtlustada umbes karterituulutust? Haaraks härjal sarvist, sest autole on just paigaldatud uus turbo. Mis firmadelt oleks võimalik uut kit-i osta, puhastamine ei aita? Millist kit-i üldse osta, kuskilt lugesin et mõned kit-id on hoopis vastupidise efektiga?
Kliima kohta: külma puhub ainult juhile, taha, kõrvalistujatele ainult sooja. Juhipoolne plastikjupp kukkus mulle pihku kui ma roolialust katet eemaldasin. Kui see jupp mulle juba pihku jäi, kas seal on oodata midagi hullemat veel, või aitab ainult uuest plastikjublakast? Ja kellelt või mis asutuselt ma neid kliima lagunevaid plastikjuppe soetada saan?
Lugesin varasemaid postitusi, aga selget endale sobivat vastust ei leidnud.
Martti
9-5 mootori ja kliima kohta.
On olemas üks ja ainus tuulutuskit.Osta saad seda esindusest ja Saabidega tegelevatest töökodadest.
ACC vigade hulga üle saab otsustada,kui parandaja füüsiliselt uurib,mis täpselt on purunenud.Otseselt sinna osta midagi eriti ei saa,sest teatud detailide saadavus on nullilähedane.Remontijad omavad erinevaid lahendusi.Meie oleme lasknud vajalikud detailid Eests toota.
ACC vigade hulga üle saab otsustada,kui parandaja füüsiliselt uurib,mis täpselt on purunenud.Otseselt sinna osta midagi eriti ei saa,sest teatud detailide saadavus on nullilähedane.Remontijad omavad erinevaid lahendusi.Meie oleme lasknud vajalikud detailid Eests toota.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
On olemas üks ja ainus tuulutuskit.Osta saad seda esindusest ja Saabidega tegelevatest töökodadest.
Kliima tüki valmistamisega sain ise hakkama. Mootori kohta küsiks juurde: millised on need põhikohad, kus õli lekib, vaatasin klapikambrikaane vahelt tuleb natuke, aga suurem lõhn tuleb vasakultpoolt otsast... mõni simmer? Lambist lammutama ei kipu...
Vahetasin vända simmeka enda autol mis oli probleemseks punktiks.
Kärsaka kohta ei oska kaasa rääkida, vahetasin simmeka kuna õli lekkis.