saab 9-3 püsikiirusehoidja
Loomulikult on.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
600-900 oleneb ei tea millest. ning vm paigaldab.
Algselt postitas: Märry
Kas keegi oskab lahti seletada et mismõttes lisamine kui autol püsikiiresehoidjat pole tehases juba lisatud kas asi siis tõesti jälle a´la plug & play?![]()
Püsikiirusehoidja on ametlik lisavarustus, mida saab pärast auto ostu juurde lisada. Enamus turgudele on autod tellitud selle valmidusega ning püsikiirusehoidja lisamine on tihti vaid kangi lisamine ning külgeprogrammeerimine.
Juhul kui manuaalkastiga masin, siis võib vajada pedaalilüliteid.
terv, teager
Õukei seda küll, et kang ja võimalik lisavarustus. Ma uurisin ka asja, ma sain hinnaks vist 4000 eeku vms? Sinna sisse läks siis kang ja need vidinad pedaali alla. Kuidas mõnel nii odav see lõbu on.. tahan kaaaa
aga niipalju ka cruise control`i ei igatse, et 4K maksta

mille järgi nad seda sulle ütlesid, et pedaalide alla vaja vidinaid? äkki panid nad ehku peale..
Minul püsikiirusehoidja nüüd küljes.....VM tahab hetkel umbes 4000.- selle kangi eest. Mina läksin lammutusse ja ostisn endale rooli taga oleva ploki kuna mul oli lint seal sees katki ja airbagi tuli põles. Sain selle autolt millel oli püsikiiruse hoidja ja ise panin külge ning hetk peale süüte keeramist hakkas kõik iseenesest tööle. Ei olnud vaja programmeeridagi. Uskumatu minu jaoks et see nii käib aga jah. Niiet kes leiab lammutusest selle kangi võib ka vabalt osta külge aretada valmidus olemas 9-3 SSidel.
Mu meelest on küll sama, pildi järgi otsustades. Aga spetsid oskavad täpsustada.Oskab keegi ütelda,et kas 2004 a. Saab9-3 püsikiirusehoidja kang sobib 2008a. Saabile
2004 aasta 9-3 AERO
Tellisin eelmine sügis lammutusest selle kangi, vana tõmbasin välja, uue pistsin asemele ja saab nüüd maanteel jalga puhata.Minul püsikiirusehoidja nüüd küljes.....VM tahab hetkel umbes 4000.- selle kangi eest. Mina läksin lammutusse ja ostisn endale rooli taga oleva ploki kuna mul oli lint seal sees katki ja airbagi tuli põles. Sain selle autolt millel oli püsikiiruse hoidja ja ise panin külge ning hetk peale süüte keeramist hakkas kõik iseenesest tööle. Ei olnud vaja programmeeridagi. Uskumatu minu jaoks et see nii käib aga jah. Niiet kes leiab lammutusest selle kangi võib ka vabalt osta külge aretada valmidus olemas 9-3 SSidel.
Soomest sotetud ja hind isegi kopikad odavam, kui eestis küsiti 35€.
Kui räägiti, et vectral-le piisab vaid kangi vahetusest, siis otsustasin proovida ja:headbang: