K:Esitulede pesurite kohta?
Olen tähele pannud,et mõnel tule pesurid välja toodud stangest...mul stange sees klapi all,aga mis valemiga nad tööle käivad?Pole küll vaja olnud neid,aga huvitav oleks teada.Ahjaa...selline küsimus veel,et kas esitulede kõrgust armatuurist regullida ei saa?
Kui su autol ei ole need tuledepesuri katted lihtsalt augutäiteks, siis samast kangist tuuleklaasipesuritega hakkavad tööle, kui samaaegselt veepilve ninas ei märka, siis kas ei tööta või pole peal pesureid, mida ei tahaks uskuda tegelikult. Kas neid softi kaudu progeda saab....teavad targemad ehk
Tuled reguleerivad sul ise kõrgust vastavalt masinalolevale koormusele, kui käivitumisel toimub kontroll, seda näed tulede üles-alla liikumisest süüte sissekeeramise järel.
Osadel on tuledevahetusnupust, (park-lähituled....) võimalik kõrgust reguleerida, kui sul seal vastavaid tähiseid pole, siis ei saa ja reguleerivad end automaatselt.
Parandage mind, kui eksin, kuid nii see peab olema.
Tuled reguleerivad sul ise kõrgust vastavalt masinalolevale koormusele, kui käivitumisel toimub kontroll, seda näed tulede üles-alla liikumisest süüte sissekeeramise järel.
Osadel on tuledevahetusnupust, (park-lähituled....) võimalik kõrgust reguleerida, kui sul seal vastavaid tähiseid pole, siis ei saa ja reguleerivad end automaatselt.
Parandage mind, kui eksin, kuid nii see peab olema.

Tulepesurid hakkavad tööle siis, kui esiklaasi pesta ja kangi pikemalt aega tõmmata. Tuled peavad olema muidugi sisse lülitatud. Alates sajast (vist oli) kilomeetrist tunnis enam esituledele vett ei pritsi.
E: Xenon lampidega tulede kõrgust reguleerida ei saa.
Tulepesurid hakkavad tööle siis, kui esiklaasi pesta ja kangi pikemalt aega tõmmata. Tuled peavad olema muidugi sisse lülitatud. Alates sajast (vist oli) kilomeetrist tunnis enam esituledele vett ei pritsi.
Kui kiirusel üle saja siiski võimalik tulesid pesta, kas see softist "timmitud"?
Minu autol see siiski õnnestub:?
Samuti vist pesurid ei lülitunud teatud miinuskraadidega oli vist 5....
Tegu jah xenonitega...eks peab siis kapotialt käsitsi veits kõrgemale regullima.
...ja kas vahet pole mis tuled on sisse lülitatud et pesur töötaks?
Tundugu see norimisena, aga ega ilmaasjata pole paljudel autodel juhile ksenoontulede reguleerimiseks võimalust jäetud.