Eco Wash Autopesula.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
heikiw

Küsimus siis selline, et kas keegi on kasutanud??

Minu küsimus neile Näoraamatus: "Huvitav mis auto värvkattest saab, kui niimoodi minna porist autot lapiga nühkima???"

Vastus neilt: "Eco Wash Autopesula: "Auto kate jääb autol alles! Ei ole vaja muretseda sellepärast. Eco Touch on setsiaalselt disainitud selleks, et autokate ei saaks kriimustada, mustus korjatakse kapslitesse mis lihtsalt ei lase autokattel kriimustusi tekitada. Kas te olete mõelnud, mis toimub teie autokattega, kui seda pesta vee ja harjaga? Vee ja harja vahel pole mitte midagi vahepeal, peale võibolla seebi, mis peataks kriimustuste tekke. Samamoodi, kui te talvel autot lumest puhastate harjaga. Eco Touch tootega ei pea te muretsema kriimude pärast!"

Pole nagu usku mul sellisesse asja.
ivark

Tundub juba vastuse järgi, et Andrei ja Sergei panid mingi kahtlase äri püsti ja lisaks prosti teenusele pakuvad ka imepärast autopesu. Olen ka ära eksinud igasugu rehvivahetuspunktidesse, kus pead kehakeeles seletama, et tahad kaardiga maksta ja sooviks kilekotte ka jne. Enam mitte, autopesuks on kvaliteetne koht ja ka rehvivahetuseks.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jutuks hea küll ju..:) Pudeli peal on ka kirjas, et ärge mudase ja liivase auto peal kasutage..:P (ühest videost jäi silma). Põmst kerget tolmu võite eemaldada sellega..:)
Ma täitsa usun, et see kraam võib sodi lahti leotada ja puha, aga no lapiga maha hõõruma ei hakka seda küll ükski mõistusega inimene. Jutt sellest kuidas keegi harja ja veega autot nühib on ju puhas demagooga. Harjaga ei pesta autot..:P (jajah, põrandavärvi ja surnud kassiga saab ka autot värvida..:D) Kasutatakse leotusaineid ja leotatakse/pestakse see suur sodi enne maha, kui käsitsi pesema hakatakse. Ja ka siis ei tehta seda puhta veega.

Käib minu isikliku arvamuse järgi samasse kategooriasse igasugu imeliste kütuselisanditega, mis hetkelt poole võimsamaks ja samal ajal ökomaks kõike lubavad teha.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
margusmaa

Enam mitte, autopesuks on kvaliteetne koht ja ka rehvivahetuseks.

Rehvivahetuseks on mul ka hea koht olemas. Asub see Sauel ja rehvivahetaja on Saabide remondi kogemusega ja ise ka Saabi omanik. Samas pesulate koha pealt ma olen käinud mõne korra Laagri Statoilis survepesu tegemas. Kui sa Ivark äkki soovitad head pesulat siis lähen proovin ära kui nüüd see vihmane aeg järgi jääb. Juba ette tänud :)
kermo54

Täiesti ebareaalne asi,ise olen poleerimisega ca.10 aastat tegelenud,ning on võimatu et see värvi ei kahjusta,isegi ainult õrn tolmukiht mida lapiga autolt pühkida võib värvi kahjustada!

Vasta