saab 9-5 automaatkast ei tööta
Mure algas sellega pihta ei kadus neljas käik vahelt ära. sai ainuld 3 käiguga sõita. aga nüüd pole enam vaba käiku. kui D või 3 2 1 peale paned on kohe vedu järgi nii et suretab mootori väljagi. milles võib viga olla kas tasub remontida või mitte
Lihtsam on vahetada,sest remont võib minna oluliselt kallimaks ja nende japsikastide puhul ei saa remondijärgset soovitud tulemust garanteerida.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kas lihtsam poleks telliskivi soki seest välja võtta?
Minu meelest koormab too "winter" kasti rohkem, kui vaja. Ma ilmselt ei sõidaks talvelgi selle režiimiga. Ainult väga libedates oludes. Analoogia manuaaliga minu meelest täiesti olemas. Katsu sa kolmandaga kohalt minna, vaata kui palju vaeva on ja siduri libistamist jms..
Minu meelest koormab too "winter" kasti rohkem, kui vaja. Ma ilmselt ei sõidaks talvelgi selle režiimiga. Ainult väga libedates oludes. Analoogia manuaaliga minu meelest täiesti olemas. Katsu sa kolmandaga kohalt minna, vaata kui palju vaeva on ja siduri libistamist jms..

Lisaks kulutab pidev start "vale käiguga" 3.käigu siduripaketi varsti olematuks,seda eriti suvetemperatuuridel. Aga edu proovimisel:P .
Saabidega seotud voodoo ja -abi