Tugitooli jalgpall
Kuna üks töökaaslane tegi head reklaami interneti jalgpalli mängule lehel www.hattrick.org siis registreerisin ennast ka ära. Algul võtsin asja väikse huumoriga aga iseenesest on tegu päris huvitava strateegia mänguga. Kui ära registreerid siis saad endale meeskonna keda saad treenima hakata ja kelle asetus tuleb mängudeks vastasmeeskonnaga platsil paikka panna. Iga nädal on üks sõpruskohtumine ja üks karikamäng. Lisaks saab iga nädal teha 3 proovimängu. Saad oma staadioni mida saab suuremaks ehitada ja vaikselt hakkab su meeskonnale fänne tekkima. Raha saad iga nädal sponsoritelt ja piletitulust mille eest on võimalik paremaid mängijaid osta. Igatahes kui foorumis on neid kellele strateegiamängud istuvad siis tegu on päris huvitava asjaga. 
Kuna puhkuse aeg ja magama ka ei viitsi veel jääda siis mõtlesin, et kirjutan siia teema alla ka natuke juurde. Nüüd olen Hattricut mänginud juba üle kuu aja aga endiselt on huvi mängu suhtes päris suur. Kuna kõik, kes mänguga liituvad alustavad suhteliselt nullist siis hetkel on mul plaan võita kõik selle hooaja (kestab umbes poole septembrini) kuuenda liiga mängud, et jõuda hooaja lõppedes viiendasse liigasse. Alguses tundus see plaan lihtne sest minu vastu mängivad meeskonnad olid kõik "botid" ehk meeskonnad kellel puudub inimesest juht ja neid meeskondi ei treeni keegi. Nüüd avastasin, et keegi on ühe meeskonna endale saanud ja juba sinna uusi mängijaid ostnud, mis teeb minu elu natuke keerulisemaks aga põnevamaks. Kui nüüd keegi siit foorumist veel mõne meeskonna omale saab ja seda arendama hakkab siis läheb juba päris huvitavaks. Hetkel on nendest meeskondadest kellel inimesest juhti ei ole parim FC Brocky. Aga meeskond, kes mulle põnevust tekitab on jk narvamaantee. Minu enda meeskond on FC Tiim 
Lisan siia paar pilti kah juurde. Esimesel on siis selle hooaja esimeste mängude tulemused ja teisel pildil on minu meeste asetus viimasel mängul platsil ja tähekesed tähendavad kui hea keegi meestest on. Kui aga trenni teen neile ja nad mängida saavad siis oskused muudkui kasvavad.
Lisatud failid
Lisan siia paar pilti kah juurde. Esimesel on siis selle hooaja esimeste mängude tulemused ja teisel pildil on minu meeste asetus viimasel mängul platsil ja tähekesed tähendavad kui hea keegi meestest on. Kui aga trenni teen neile ja nad mängida saavad siis oskused muudkui kasvavad.
Lisatud failid