Need imelised torukarbid, on sellest, et oleks ägedam ja rahval imestada, kui alustasime siis ei mahtunud turbotoru keerama kapott oli liiga madal ja võtsime kärts augu sisse. Ja see teine paremal pool... nö. jahutab natsa summutit, sest seal all see jupike summutit. Ja nii nad seal ongi

Mootori juhtimiseks Haltec "aju", arvutiga saab regullida . Turbosaabi aju ei tahtnud tööd teha jne. Pihustid teised ja sellega saab sättida süüdet ja pritset ja pritseaega just sinna kuhu tahad...jne, päris keeruline värk, ma ise ka alles algaja, aga proovid üht nuppu ja proovid teist nuppu ja vaatad mis teeb

ja nii ta läheb, eks targad on kõrval ka targutanud, üksi poleks niikaugele jõudnud.
Turbole rõhu "regullimine" käib meil manuaalselt autost, selline kraanike, mis regullib rõhku... kui kinni keerad siis peaks turborõhk suurenema..jne.. aga seekord see ei aidanud? Eks turgin ja helistan tarkkadele ja saab selle ka uuesti korda.
Mõõtetehnika videos, ei ole meie oma, keegi tahtis meie autost video ja pani selle meie autosse.
Saab loomulikult nii madalaks tehtud kui võimalik, taga on orig. vedrud lühemaks lõigatud ja orig amordid ka alles.
Esisillaga nii madalaks kui võimalik ja nurkasid sai seibikestega regullitud, uued amordid ja jäigemad vedrud, ja veljed on Citröeni omad, sinna peale 205 laiusega Toyo R888 rehv ja nii ta sõidabki. Tagasillas puudus reguleerimis võimalus, seal siis keevitusega tala kuumaks... jne..
Ahjaa, auto kaalus peale "ülearuse äravõtmist" 800 kg.
Ja tagasihoidlikud jah, Sest tõepoolest mu paariline paugutas head ringiajad, aga ma selline tagasihoidlik 4 koht... ja kolmas koht jäi kaugustesse.
2010 aastal Pärnus korra olime 1 ja 2 koht... rohkem midagi ägedat praegu ei mäleta, aga nuh, seda on näpitud siit ja näpitud sealt... ja iga kord läheb paremaks.
Mõte on veel turvakaared sisse teha. Pärnusse tuleb suve lõpu poole uus rada, siis vist lähevad kiirused suureks ja endal ka turvalisem.
Keeras too klassik küll päris hästi, mis te sildades teinud olete? Tavaliselt on see auto suht alajuhitav.
ja tagasihoidlikud poisid..

tegelikult oli teil ju kogu võistluse 2 aeg, mis esikohale vaid 0.1 sek alla jäi..

ja oma klassi võit.
tulemused[/quote]