Importautos 9-5 diisel(2011) müügis, kiirustage seltsimehed !!
9-5 uusim
Osta 9-5, see uuem !!
Ei ole neil mingeid teadatuntud "lastehaigusi".
Esimesel aastal oli mõningaid probleeme käivitamisega-see lahendati kiirelt.
Päris esimese otsa omadel vahetati ATM kasti soft välja.
Kõik.
Mul vend sõidab juba kolmas aasta ilma mingite probleemideta ja Trionicu oma samamoodi
Esimesel aastal oli mõningaid probleeme käivitamisega-see lahendati kiirelt.
Päris esimese otsa omadel vahetati ATM kasti soft välja.
Kõik.
Mul vend sõidab juba kolmas aasta ilma mingite probleemideta ja Trionicu oma samamoodi
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
2010. aasta suvel sai juba osta - niiet jah - nagu Iisak ütles, kolmas aasta jookseb.
Täislaksust puudub täisnahk ventileeritavad mäludega istmed, mäludega isetumenevad peeglid, head-on display, tee keskjoone ja liiklusmärkide jälgija, katuseluuk, 18 tolli veljed, rehvirõhu andurid ...ikka leiab kui otsida
Täislaksust puudub täisnahk ventileeritavad mäludega istmed, mäludega isetumenevad peeglid, head-on display, tee keskjoone ja liiklusmärkide jälgija, katuseluuk, 18 tolli veljed, rehvirõhu andurid ...ikka leiab kui otsida
Kas neid hakati juba kolm aastat tagasi tegema?
Mis seal varustuses siis nii mannetut on?
Minu arust on varustust ikka väga korralikult, mingite peeglite pärast ma ei hakka üldse pead vaevamagi. Palju neid mälusid kasutatakse huvitav, ventileeritav iste on hea asi küll ja katuseluuk aga sellega on ka kõik. Igasugu tee keskjoone jm. lubage, siin riigis, milleks?
Käisin ka seda 9-5 nii huvi pärast vaatamas ja mina isiklikult küll millestki rohkemast seal puudu ei tundnud, aga noh eks muidugi ole parem kui on rohkem vidinaid
Ainult üks veider asi, mis uue 9-5 puhul mind häiris oli see, et ust avades on see katusepilaar jubedalt paks ja madal, et suhteliselt võimatu oli inimese kombel sinna niimodi siseneda, et pead ära ei lööks aga muidu igati kena auto
.
Ainult üks veider asi, mis uue 9-5 puhul mind häiris oli see, et ust avades on see katusepilaar jubedalt paks ja madal, et suhteliselt võimatu oli inimese kombel sinna niimodi siseneda, et pead ära ei lööks aga muidu igati kena auto
Saab 900 S 2,0 96kw 96´ - Mazda 323F Sport 96kw 03´ - Saab 9-5 Aero MY03 2,3 184kw 02´ - Honda Civic Executive 1,8 103kw 07´ - ?
suht soolase hinnaga ka ikka
http://www.blocket.se/hela_sverige/bila ... pe=&ps=&q=
http://www.blocket.se/hela_sverige/bila ... pe=&ps=&q=
nagu näts juustes,millest lahti ei saa...
mismoodi see keskjoone jälgija reaalselt toimib? Kas see on nii suur asi, et peaks muretsema? Paljude asjadega on nii, et enne proovimist ei oska tahta:)
Njah, joonehoidjast ei oska midagi arvata,liiklusmärgi vaataja tundub põnev:)
Siiski - peamine lisa peab olema automaagiline käimakast. kui korra juba keegi teine on käike hakanud vahetama, siis taas ise nühkida on ikka kole:)
Siiski - peamine lisa peab olema automaagiline käimakast. kui korra juba keegi teine on käike hakanud vahetama, siis taas ise nühkida on ikka kole:)