Olen ka nüüd uus Saabi omanik:
1.ÖÖ nupp mis peidab raadio displei paneb nulli ka tahhomeetri
2.Taha klaasile ei tle vett , kuigi pumba hääl kuulda , salongi ei jookse
3.Parkimisandur R asendis ei tööta, error message tuleb
Tänan
3 küsimust
1. nii peabki. Night panel näitab alati spidomeetrit ja muid näidikuid vaid juhul, kui neile tähelepanu peab pöörama(näiteks tahhomeeter punase lähedal)
2. pöördu mõnda Saabide remontimisega tegelevasse asutusse, mina sain abi Audacerist
3. vt. vastus 2
Saabiremontijate andmed leiad siit
2. pöördu mõnda Saabide remontimisega tegelevasse asutusse, mina sain abi Audacerist
3. vt. vastus 2
Saabiremontijate andmed leiad siit
Düüsid umbes. Keera see plastikust jubin koos düüsidega eemale ja vaata kas siis tuleb torust vett?2.Taha klaasile ei tle vett , kuigi pumba hääl kuulda , salongi ei jookse
Et paremini näha oleks, vaata otse toru otsast sisse ja palu kellelgi nuppu pressida

Võib ka olla, et umbes düüside tõttu on kusagilt vooliku lahti löönud, näiteks tagaluugi sees.
Jah mul aitas see + kojamehe peeal olevad augud sorkisin ka läbi:thumb:Düüsid umbes. Keera see plastikust jubin koos düüsidega eemale ja vaata kas siis tuleb torust vett?
Et paremini näha oleks, vaata otse toru otsast sisse ja palu kellelgi nuppu pressida
Võib ka olla, et umbes düüside tõttu on kusagilt vooliku lahti löönud, näiteks tagaluugi sees.
Düüsid umbes. Keera see plastikust jubin koos düüsidega eemale ja vaata kas siis tuleb torust vett?2.Taha klaasile ei tle vett , kuigi pumba hääl kuulda , salongi ei jookse
Luugi võtsin lahti , vooliku tegin ka lahti , ei tulnud ikkagi midagi kuigi pump käib. Garaazi ka ei imbu kusagilt põhja alt ega mujalt...
Vala klaasipesuvedelikku sisse.
Kuidas see tagaluugi lammutamine käis, on sul mingit õpetust käepärast jagada?
Keera see plastikust jubin koos düüsidega eemale ja vaata kas siis tuleb torust vett?
Selle keeramine käib täpsemalt kuidas?
Luugi lammutamine oli lihtne , kõik kruvid lahti ja tüüblid välja, tuleb nii kui keskmise täpikese sisse lükkad, ja siis vaja veidi jõudu et klaasi juurest serv õrnalt lahti võtta.
Minu omal oli luugi sees olev tagasivoolu klapp kinni või ei jõudnud pump sealt vedelikku läbi suruda. Võta enne klappi voolik lahti ja vaata kas sealt pritsib miskit vedelikku välja.
Võtsin enne puhastit lahti, ja vajutasin käima , ei tulnud vett , sisse puhudes ka nagu ei olnud takistust, kuna olin üksi, ei saanud samal ajal paaki kuulata - vaadata - kas õhk sinna ka jõudis