Küll elu on ilus nagu lill.

Vihma sajab, kõik on tore, nädalavahetusel sain maasturi korda (poolassi ots oli katki) ... kuid käivitamisel sai kütus otsa ja kuskile tuli mull sisse ja õhtul 21.00 ei viitsinud enam jamada.
seega jäi Saabid heinamaale lohistamata ja maasturiga sodiks sõitmata ja tuli ka otsa panemata
Vaatasin veelkord neid Saabikesi ja .... näedsa nüüd maha rahunedes arvasin, et keegi ikkagi tahtis mingeid jubinaid ja egas siis jubinate tahtjad süüdi ei ole

et ma "tahtlikult" reegleid rikkusin ja oma nö. kuulutust tahtlikult upitasin.
Et nii tore, jubinad ikka veel saadaval. Printisin

sel laupäeval kõik teated ka välja ja ... nüüd veel teateid juures.
et püüan vastata kuidas suudan.
Lihtsalt tõepoolest olin eelmisel nädalavahetusel maal ja oleks väga asjalik ka olnud... aga nuh reeglid on reeglid.
Kuigi ma tegelikult sellest aru ei saa. Panen kuulutuse - keegi uustulnuk küsib midagi täpsustuseks - ja kohe ju ongi uppimine

Nii tore ja jälle kuulutus läind

Ei ole ise vaja midagi tehagi. sest nagu ma kuulutamise reeglitest välja loen, siis kuulutustele ei tohi vastata..... aga vaatan kuulutusi... ja pole ühtegi kuulutust millele ei oleks vastatud või midagi juurde küsitud

Jälle nii tore ja elu ilus kui lill. Aga ausalt, ei huvitagi nende reeglite lahkamine, sest reeglid on selleks tehtud, et lolli peaga esimest korda kogemata "rikud" ja järgmine kord juba nihverdad reeglite rikkumisest mööda.
Piisab vaid väikesest lausest... et see ja see ja see müüdud.
Kas nad siis on müüdud või mitte...eks tulge ja kontrollige.
Nii et "väga armsad reeglid saabifoorumis"
Politseile Keila teeristis vahele jäämisel, vaatame tõele näkku, sa ei kihuta enam kunagi just selles teeristis, sest sa tead, et seal kuradi põõsa taga neil meeldib passida

Seda ägedat situatsiooni on näha meie liikluskaameratega... kihutavad... aga siis kui kaamera tuleb... ei mingit kihutamist

ja peale kaamerat jälle tahma juurde.
Nii me targemaks saamegi.
Aga nüüd läks jutt juba liiga pikaks.
Seega klassikute jupid olemas ja kas panete privaatsõnumi, või kirjutame kasvõi meilile.
p.veski@gmail.com
Ja endiselt, väike jupp maksab 1 euro ja tänasest suurem jupp maksab 3 eurot. (enne oli 5 eur)
Küll elu on ilus.
Panen uue kuulutuse ka piltidega.