Ükshetk ei tulnud enam esiklaasile vett. Kuna selle autoga väga palju viimasel ajal liikunud ei ole, siis piisas sellest, et vesi tuli esituledele ning sealt kandus alati ka klaasile. Üks hetk kadus ka esitulede pesemine. Ka pumba undamist ei olnud kuulda. Taha klaasile pihustas ja ka undas pump

Paaril korral sai vihmaga sõidetud ja siis hakkas asi häirima. Ratas sai alt võetud ning näha oli 3 pumpa. Kaks peaaegu ühesugust ja kolmas neist erinev. Ei töötanud neist üks (nod sarnased, vaid vooliku otsa koht oli teisel pool). Asi selge, too mis ei töötanud ongi see põhjus, miks ei tule esiklaasile vesi. Poes saime targemaks, need kaks sarnast pidi olema justkui esitulede pumbad (millest 1 ei töötanud). Mitte töötanud pumpa püüdsime lahti võtta, kuna need pidid kinni jääma (vähemalt traktoritel see nii pidi aegajalt olema). Lahti ei saanud. Panime kõik tagasi, ma ei tea, kas selle mitte töötanud pumbanigritsemisest või millest, tuledele saime vee pihustama, klaasile mitte. Vaatasime kapoti all kaitsed üle ka. Ühesõnaga kogu nigritsemise peale saime tuledele vee ja esiklaasile kojamehed liikuma, kui vett pihustada kangist. Vett ette siiski ei tule. Kui ma õieti mäletan, siis alguses ei liikunud ka vee pihustamise peale kojamehed. Muud asendid kojameeste-kangil toimivad kenasti. Kas keegi oskab anda nõu, milles asi?! Telefonis servises arvati, et ikkagi see kojameeste mootor tuleb vahetada. Et see tüüpviga 9-3 mudelil (2005, bens, 2.0, manuaal). Nii palju veel oskasid mu oma töömehed öelda, et pumpa ei tule vool. Ja veel, kas keegi seletaks, mis pumbad seal siis paagi küljes on, kas neid on 3 või rohkem. Panen pildid pumpadest.
Ette tänades.
Lisatud failid