9-3OG raadio unustab salvestatud jaamad

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Kasutaja avatar
valka

Mis võiks olla põhjus kui saab peale mingit aega seismist unustab ära raadio salvestatud kanalid? Kui seisak on lühike ei pruugi kanalid ära kaduda aga peale öist seismist on jaamad reeglina läinud.
On kellegil ideed mis võiks probleemiks olla?
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

9-3OG raadio tagab kahte pinget saada. Raadio taga pistikus PIN1 on 12V nn. otse akult ja PIN2 12V läbi süüteluku. PIN1 ongi "memory" jaoks, et kanalid meeles seisaksid, kui süüde väljas. Sul seal ilmselt katkestus või on keegi tarkpea osad kokku pannud ja raadio saab mõlemad pinged ühiselt läbi süüteluku.
Gals

Mul juhtus sama asi paar kuud peale selle auto ostmist. Senini ainuke variant on Radio Band 2 kasutada, aga jah, pisut tüütu on iga kord seda nuppu vajutada, kuigi harjub ära. See on tüüpviga neil raadiotel ja niipalju kui mina Googeldanud olen, siis siin ei saagi midagi parandada enam, tuleb uus makk osta lihtsalt. :(

Aga igal asjal peab ju põhjus olema, huvitav mis seal siis ikkagi läbi läks otseselt :freak:
Kasutaja avatar
valka

Proovin kas U2 peab jaamu meeles. Kui see peab siis ei saa pingeklemmides asi olla. Ei ole ühtegi raadiot lammutada ka võtta, muidu saaks uurida kas saab ehk memory bank-e ümber tõsta.
epsum

Minu endisel 9-3l oli sama tüüpviga. VMi lahendus oli uus raadio, 6k krooni. Kuna see õrjetu raadio viimati mänginud sagedust pidas meeles, siis jätsin sinnapaika.
Gals

Kindlasti leidub palju selliseid, kes on lihtsalt mingi uue ja kangema maki endale ostnud, ja kes tahavad heameelega vanast originaalmakist lahti saada, ilma et sellel midagi viga oleks. Siis võib selle hind isegi taskukohane olla, aga kes teab jälle, äkki lähiajal unustab ka see oma U1 jaamad.
Kasutaja avatar
valka

Tundub et ikkagi raadio sisene viga, U2 peab raadiod ilusti meeles. Nüüd tuleb vakantne raadio leida ja lammutama hakata :)

terv,
valka
Kasutaja avatar
Scorps
Auto: Saab 9-5 2009 1.9 TiD 129 kW

Tere tulemast klubisse... Minu raadio hakkas nii tegema pärast diagnostikat, kus sai muuhulgas kustutatud üks SIDis mälus olev viga (auto polnud võtme transponderist signaali saanud). Ei tea, kas oli sellega seotud või ei, igal juhul U1 jaamu kipub nüüd unustama. Salvestasin eile õhtul U2 peale oma jaamad, saame näha.

EDIT: Õnneks oli probleem ajutine, mõne päeva pärast oli asi jälle endine (ptüi-ptüi-ptüi).
Vasta