Küsimus lihtne, kas kellelgi leidub kuskil tonnise 93a, alarmi ühendus skeemi?(versioon milles ei soovitata võtta kõik väljundid originaal alarmi kollasest pistikust, kuna 93 ja 94 masinatel seda veel ei paista olevat.
Kui on tõesti nii salajane dokument, siis ehk ajaks asja läbi u2u?
Eriti huvitab just keskluku ühendus, kuna sellega on veidikene probleeme.
9000 93a. alarmi ühendus skeem
kus too keskluku relee asub?proovisin otsida, kuid jäi kahe silma vahele. probleem on selles, et juhiukse luku lüliti ahelasse ühendatult, alarmi aktiveerides laseb uksed lukku, kuid kohe uuesti lahti...keskluku lülitisse ühendatult plõksutab juhiust kinni lahti tehes kesklukku, kuni otsustab üks hetk lukustada...ei kõlba kumbki varjant, niiet ehk kellelgi parem mõte.
Pole mingit "keskluku releed". Elektrooniline moodul asub juhi jalgade kohal vasakul pool.On teine VÄGA tõrkealdis,mistõttu mina olen mooduli asendanud Cobra mooduliga,mis on "pommikindel". Ülejäänud otsad saab kõik kätte kaitsmeplokist.
Skeemid on mul tööarvutis,kuid pole printerit.
Skeemid on mul tööarvutis,kuid pole printerit.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kunagi sai oma vanale tonnisele (91a) ka alarm peale panna, ukselüliti, toited ja muu sain kõik kaitsmeplokist, ainult keskluku sulgemise ja avamise pulsi vedasin juhtme keskluku mooduli pistikusse.
EDIT:
Lisaks olid ka minul esialgu probleemid kesklukumooduliga, mida põhjustasid külmjooted. Peale ülejootmist probleemid kadusid.
Abiks olid mule need skeemid.
Lisatud failid power-door-lock.pdf (29.9 KB)
EDIT:
Lisaks olid ka minul esialgu probleemid kesklukumooduliga, mida põhjustasid külmjooted. Peale ülejootmist probleemid kadusid.
Abiks olid mule need skeemid.
Lisatud failid power-door-lock.pdf (29.9 KB)
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kas 97 aasta tonnise keskluku juhtmestik on sama mis 93a masinal?
Päris sama ei ole,sarnane on.
Saabidega seotud voodoo ja -abi