Kuna mu transpordilogistika on aasta jooksul massivselt teisenenud, siis jääb mu talveauto töötuks ning ei tahaks teda niisama kurvalt seisma jätta.
Ühesõnaga, müüki läheb väga punast värvi Saab 900, 1987a kupeeversioon. Mootoriks on kreembrülaatoriga 87kW'ne elukas.
Pärit on ivometsa käest ja minu käes olnud 4aastat.
Kuna aparaat on olnud aktiivses kasutuses ning tihti marsruudil Vilnius-Pärnu-Tallinn, siis on kõik meistrimeeste soovitused ilma kobisemata ära kuulatud ning kõik logisevad vigurid ära vahetatud. Meistrimeesteks on olnud ainult Saabianti ning kohalik Leedu Saabi-autoriteet. Arved on kenasti olemas:) Tööde nimekiri läheb pikaks, kuid võib mainida uut pidurisupporti, piduritorustikku, sumbutit, sidurimajanduse kaasajastamist, pisikeste õlilekete eemaldamist jne. Samuti kleepisin laeriide uuesti ja katsin tagumise aknalaua ning piilarid kaelkirjakute:) Muu interjöör on heas korras. All on pool aastat sõitnud Masteri MS rehvid.
Vead:
Klassikaline Saabi rooste, klassikalistest kohtades: ukse -ning koopaservad. Ja see juba nõuaks tööd. Põhi on kaetud originaal-mustplögaga, sealt koledusi ei paista veel.
Juhi-istmel on alt üks traat lahti, seega natuke iste natuke sügavam:)
Mõra esiklaasis, jookseb ülevalt alla välja.
Pildid on siin: https://picasaweb.google.com/pilvepanaan/September52011
Auto on Pärnus
Kontakti saab: PM või pilvepanaan@gmail.com
Hind: 500EUR
Kindlasti kuulan ära ka igasugused huvitavad tingimised ja ka vahetusvõimalused maagiliste ja vähemmaagiliste esemete vastu:)
M: Saab 900, 1987a. kupee
Pead ilmselt albumi avalikuks tegema, et me neid pilte näeks...
terv, teager
-
tänan:) nüüd peaks funkama?
-
Natsa hinda muudetud, vt. esimest posti.
-
kas näiteks 600 tekitaks huvi?
...saaksin omale jõuludeks kuuse ning pool siga lubada
...saaksin omale jõuludeks kuuse ning pool siga lubada
-
kuna uueks aastaks vaja osta rakette, pomme, labidat ning koera, siis äkki 500EURine hind võrgutab kedagi?
-
Noh, vahepeal autoga rõõmasalt ringi vuranud. Aga äkki keegi veel tahab?