Left dipped beam failure

Teemad elektroonikast...
Vasta
Mikkc

Tere,

Probleem siis selline. Otsisin siit foorumist ka lahendust oma probleemile , kuid mingit ammendavat lahendust ei ole.

Läbi ei ole pirn , läbi ei ole ka kõrgepinge plokk(vahetasin pooled ära , mõlemal juhul töötasid).

Millest tuleneb SIDile selline error. Kas taaskord midagi sinna juhtmete kapsaaeda?

Oleks hea kui keegi viitsiks lühidalt ka lahendusest rääkida ,
teenindusse joosta ei tahaks , niiet DIY oleks parim variant. Muidugi juhul, kui ma selleks elektriku haridust omama ei pea.

On ka keegi kursis millest selline error tulla võib?

Tervitades,

Mikk
anthillse

Alustame sellest mis autoga tegu on.
Mikkc

See pisiasi jäi tõesti kahe silma vahele. Autoks Saab 9-3 Aero 2005a
Kasutaja avatar
heikiw

Eks esimese asjana pead vast kontrollima ühendused üle. Võid ka vasaku lähitule kaitsme üle kontrollida. Mõnikord pealtnäha terve kaitse ei anna parimat ühendust. Ksenoon tulede puhul peab ballasti minevaid juhtmeid kontrollima. Lappasin ingliskeelsed foorumid läbi, aga ega sealt suurt tarkust leidnud.

Sain Su postitusest aru, et tuled iseenesest töötavad veel??
Aga veateade tuleb Saabil teinekord enne, kui asi ise (pirn)saba annab.
Kasutaja avatar
welts

Kas veateade on koguaeg või vahepeal kaob ära?
Pirni pesa kontrollisid ? Ega korrosiooni ole ning on ikka igati korras?

Endal oli juhus kus pirni või pesa kontakt ei olnud hea ja siis sama veateade ning aitas lihtsalt pirni ja pesa vahelise kontakti mudimine, seni rohkem pole seda olukorda olnud.
Kasutaja avatar
nael

Mul sama jama ja olen üsna nõutu juba. Tegemist ka 9-3 SS-iga 2003 aasta, aga mul enda paigaldatud xenonid. Xenonid hakkasid mingi aeg vilkuma, kuniks üks enam üldse ei põlenud, sai kontrollitud, et üks blokk läbi, sain garantii korras uued blokid, põlesid ühe päevakese/kaks ja nüüd viskab uuesti veateadet ja hakkasid vilkuma. Kas asi ikka üsna odavates xenonites või tuleks viga otsida mujalt?

Edit: Tundub, et blokkide vahetus tegi siiski vilkumisele lõpu, aga veateadet viskab endiselt.
Vasta